Italienska dagar på Tierp Arena

Arrangör STEC motorevent
Plats Tierp Arena
17 Maj
1490 kr
14 Juni
1490 kr
16 Augusti
1490 kr
6 September
1490 kr
Final 4 Oktober vid bra väder
1790 kr
säsongskort salla datum
4990 kr
lån av personlig utrustning
490 kr
medåkare
300 kr
presentkort stec@stec.se
 
Företagskort stec@stec.se
 

Välkommen till nya banslingan på Tierp Arena 


Vi kommer köra ska Open Pit  med mycket körning mellan 09-17 med en lunch paus mellan 12-13 

Vi har förarmöte 09,00  respektive 13,00 
och vi kommer ha flera olika möjligheter till profilering för företag 

Italienska bilarna kommer ha en egen VIP plats i anslutning nära cefeterian  

Track Days Kör din bil på riktig racerbana! Utveckla din egen körning, lär känna din bil, mingla med likasinnade och ta del av atmosfären i depån. Under säkra förhållanden har du möjlighet att testa din och din bils gränser och kicka igång adrenalinet rejält.

Våra bandagar är bortskämda med fantastiska recensioner av våra medlemmar, så vänta inte med att anmäla dig – för nu kör vi! Platserna går normalt åt i en rasande takt, så vill du hänga med bör du boka i tid. .

Dagen startar registrering och säkerhetsbesiktning av din bil. Därefter har vi ett förarmöte där vi går igenom säkerhetsregler och rutiner.    finns full säkerhet på plats. Sjukvårdsbil , rescue bil, bärgning och funktionärer, allt för din säkerhet om olyckan skulle vara framme!

Bankörningsregler
Tävlingskörning är förbjudet! 
bankörningar är att betrakta som avancerad övningskörning.

Som deltagare har man inga rättigheter, bara skyldigheter. Vid passeringar (omkörningar) skall stor försiktighet och stor tydlighet iakttagas. Använd blinkers och ljustuta. Besiktning Bilen kommer att säkerhetsbesiktas innan den tillåts att köra ut på banan. Vi förbehåller sig rätten att oinskränkt avvisa fordon som underkänns vid besiktningen.

Besiktningen som sådan är en generell bedömning av fordonets skick. Bilen skall vara tömd på lösa föremål i såväl kupé som bagageutrymme. Föraren Hjälm, handskar, heltäckande klädsel (bomull), och lämpliga skor är den obligatoriska personliga utrustningen. . När du kommer till banan gå direkt till anmälan för att skriva in dig.  
 Det är okey att vara 2 i bilen i utbildningssyfte. Det behövs ej körkort för att vara förare på en bandag och bilen behöver ej vara godkänd i SBP Kontaktpersoner Har du frågor? Arrangörsteamet för gatbilsverksamheten når du via e-mail stec@stec.se