SERIEANMÄLAN: TimeattackNU.se 2019

Arrangör www.Timeattacknu.se
Tid 2018-11-07 16:172019-11-14 16:17
Förare (Privatperson)
 
Förare (Företag/Sponsor)
 
Funktionär
 
Media
 

PRESENTATION: TIME ATTACK 2019


Ta del av vår passion, glädje och höga säkerhet för att i sommar ta din bankörning till nästa nivå. 

Upplev bankörning med din sportbil när det är som bäst, få ett kvitto på din fart med tävlingstidtagning inklusive sektortider:

Time Attack erbjuder de bästa förutsättningarna att sätta snabba varvtider och utvecklas som förare. 
Under tryggt skydd av kompetenta funktionärer, brandmän, flertalet räddningsfordon/ambulans och erfaren organisation med stor passion - maximerar vi din bankörnings-upplevelse.

Njut av utmaningen att under fyra helger besöka en mix av Sveriges roligaste och säkraste banor, med hög FIA-klassning på anläggningar som ständigt utvecklas.

Tävla mot dig själv och likasinnade i en inspirerande tävlingsmiljö som skapar gemenskap. Serien följs dagligen av tusentals fans i sociala medier vilket gör ditt deltagande attraktivt för partners och sponsorer.

Välkommen ta del av en upplevelse för livet: 2019 är vår åttonde säsong som arrangörer av Time Attack (2012 - 2019). Det här året sätter vi glädje, bredd och enkelhet i centrum.

PRIS: 15 990:- el. delbetala upp till 6mån (2900:-/månad).

Start i 5x tävlingar med eget startnummer, ingå i mediabevakning, förmåner/rabatter hos partners, inbjudningar till event mm. 
Läs mer om allt som ingår i din anmälan samt betalningsalternativ HÄR (KLICKA!) 
+25% tillkommer för företag/sponsorer.
- - - 
SÅHÄR GÖR DU SIGNUP:

1. Läs all information om och vad som ingår i Time Attack 2019 HÄR (KLICKA!) Finns även som .pdf dokument HÄR (KLICKA!).

2. Välj om du ska betala din bokning som privatperson eller företag, klicka "Boka" för att gå vidare.

3. Fyll i alla dina uppgifter och önskemål, hur du vill betala och detaljer om partners mm. Kom ihåg att anmälan är bindande.

4. Inom kort kommer någon ur vår organisation att ringa upp dig för att stämma av dina uppgifter och hälsa dig välkommen, en faktura för omgående betalning enligt ditt önskemål kommer mailas. 

5. När betalning inkommit förbereder vi din presentation och skickar en presentation-banner. Du väljer själv om du vill att ex. dina partners ska lyftas fram och kan nu använda vårt varumärke fritt för att nyttja ditt deltagande.

6. Nu är du en del av vår plattform och kommer regelbundet mailas ny info, partnererbjudanden, förmåner, inbjudningar event mm. Inför varje tävling får du en länk till signup där du anmäler ditt tävlande. 
- - -
KONTAKT:

Allmänt: 
Mikael (Tel: +46738121190

Teknik/regler:
Robin (Tel: +46707592150
tech@timeattacknu.se)‬‬‬‬

Media/Ekonomi:
David (Tel: +46761851297
david@timeattacknu.se)‬‬‬‬

Press/Ackreditering: media@timeattacknu.se

Partners/Annonsering: mikael@timeattacknu.se