Välkommen på Lärarbubbel i Malmö

Arrangör Unga Sociala Entreprenörer
Plats Suellska Villan, Barkgatan 15, 21 422 Malmö, malmo
Välkommen på Lärarbubbel i Malmö
 

Unga Sociala Entreprenörer bjuder på Lärarbubbel!

“Det finns inget som är så motiverande som att rädda världen.”
 
Tillsammans med andra engagerade lärare vill vi ge dig tips på hur du kan arbeta med samhällsförändring med dina elever. Vi bjuder på bubbel och tilltugg.
 
Det är roligt, lärorikt och engagerande att förbättra situationen för någon annan. Genom arbetet utvecklar eleverna sin kreativitet och innovationsförmåga och de tränas i samarbete och ledarskap samtidigt som de lär av varandra och utvecklar kunskaper som är centrala inom utbildningen. Genom att visa barn och ungdomar hur de kan arbeta med socialt entreprenörskap så arbetar vi samtidigt för en hållbar framtid.
 
Under kvällen kommer det att bjudas på konkreta tips kring hur du som lärare kan arbeta med socialt entreprenörskap med dina elever. Varför lärare? Jo, lärare har det viktigaste och svåraste arbetet av alla, och om vi kan stötta er i ert arbete och ta tillvara er kunskap, engagemang och kraft, så vill vi göra det! 

På plats finns Maria Karlsson, Birgit Carlsson och David Zaar från Unga Sociala Entreprenörer. Maria och Birgit kommer att hålla en inspirerande workshop där ni kommer att få utarbeta egna projektidéer och pitcha dessa inför varandra. En liknande workshop passar alldeles utmärkt att hålla för elever. 

Programmet för kvällen:
17:30 - Vi bjuder på bubbel och småplock
17:50 - Inledning av Unga Sociala Entreprenörer 
18:00 - Lite kort om Socialt entreprenörskap i skolan – vad är det?
18:15 - Workshop och pitch 
19:30 - Mingel
 
Datum:        29 mars, 2017
Tid:             17:30- 20:00
Plats:           Suellska Villan, Barkgatan 15, 21 422 Malmö 
Anmälan:     Svara genom att anmäla er här. Om ni av något skäl inte lyckas anmäla er här är ni välkomna att maila er anmälan till sara@ungasocialaentreprenorer.se

Att komma på våra Lärarbubbel är kostnadsfritt.

www.ungasocialaentreprenorer.se