Ledarskap och stress

Arrangör Quentia AB Företagsutbildningar
Plats Smålandsstenar hotell & konferens Centrumplan 11 333 31 Smålandsstenar
Kursstart 2 sept
 

Utbildning för chefer, teamledare, projektledare, politiker, lärare... Helt enkelt för dig som har ett uppdrag som innebär att du ska leda både dig själv och andra.

För mycket att göra? Svårt att prioritera? Jobbet kvar i huvudet när du kommer hem? Ständigt en känsla av att ligga efter? Lättretlig? Sömnsvårigheter?

Stress kan ta sig många uttryck. Men vad är stress egentligen, och vad är det som skapar den? Olika saker stressar olika människor. Finns det olika personlighetstyper som stressas lättare än andra? Lär dig hur stress skapas i olika individer, hur du på ett tidigt stadium kan upptäcka signaler, både hos dig själv och andra och hur du kan undvika de vanligaste fallgroparna.

Få kunskap om hur stress, roller och prestationskrav hänger ihop och förstå de underliggande faktorerna till vad som faktiskt utlöser din egen och andras stress. 

Men än viktigare, lär dig vad som skapar lugn i olika individer och vad som får dig och andra människor att jobba effektivt utan stress.

Med rätt verktyg för att förstå och hantera dina egna och andras beteendemönster kan du minska frustration i olika sammanhang, vara mer närvarande, prestera bättre och minska oron inför framtida händelser.

Utbildningen är uppdelad i tre delar. Varje del innehåller både föreläsning och samtal, samt reflektionsuppgifter att ta med sig mellan utbildningstillfällena.


KURSDATUM HÖSTEN 2019


Kursstart måndag 2 september
Del 1: 2 sept. kl. 08.00-16.00
Del 2:16 sept. kl. 08.00-16.00
Del 3: 30 sept. kl. 08.00-16.00

Kostnad:
6700 kr ex. moms. 
I avgiften ingår frukost, lunch, fika vid samtliga tillfällen, samt ev. utbildningsmaterial.
Endast 8 platser per utbildningstillfälle.

Utbildare:
Lena Ljunggren
Certifierad stresscoach, KBT- och ACT-coach, samt DISC profilanalyskonsult

Vid frågor, kontakta utbildningsanordnaren:
072-541 21 96
info@quentia.se

För fler av Quentias utbildningar: www.quentia.se