Ansök om att bli medlem i Q-Biz EXECUTIVE

Arrangör Handelskammaren Mittsverige
Ansök om att bli medlem i Q-Biz Executive
 

Q-Biz affärsnätverk för kvinnliga chefer

Q-Biz är Handelskammarens affärsnätverk för kvinnliga chefer och har som ambition att bevara kompetensen i regionen, boosta kvinnors karriärer, utöka deras kontaktytor och verka för ett mer jämställt arbetsliv i vår region.

Som medlem bjuds du under ett år in till 8 nätverksträffar där vi lyfter aktuella frågor och relevanta utmaningar för dig som ledare och kvinna i karriären. Vi träffas över frukost, lunch eller efter jobbet för att byta erfarenheter, mingla och få inspiration.

Till nätverksträffarna bjuder Q-Biz in kända profiler, allt från lokala till nationella och internationella, som delar med sig av sina karriärserfarenheter.

Q-Biz riktar sig till dig som kvinna och som har någon form av ledande befattning i privat eller offentligt näringsliv i regionen, eller om du driver eget företag.

Q-Biz Executive

Q-Biz Executive är ett affärsnätverk där vi i mindre grupp fokuserar på erfarenhetsutbyte mellan deltagarna. Gruppens sammansättning är viktig och mötena genomförs under sekretess. Deltagarna styr ämnen utifrån behov och aktualitet. Träffarna inleds med extern föreläsning som anordnas av Q-Biz nätverket.

Nätverket leds av en erfaren gruppledare som driver processen framåt och skapar möjligheter att utbyta och diskutera erfarenheter kring utveckling av företaget och det egna personliga ledarskapet.

Q-Biz Executive erbjuder även mentorskapsprogram för unga kvinnor.

Q-Biz Executive har ett begränsat antal plaster och riktar sig till dig som kvinna och har kommit en bit i karriären. Du är VD, ekonomi- eller personalchef, marknadschef, controller, företagare eller har en annan ledande befattning. Q-Biz Executive ställer höga krav på engagemang från medlemmarna. I utbyte får de ett exklusivt nätverk att inspireras av och dela kunskap och erfarenhet i och där målsättningen är att ta tillvara medlemmarna karriärmöjligheter.

Årsavgift Q-Biz Executive: 4.995 kr exkl moms/per årMedlem i Handelskammaren Mittsverige: 3.995 kr exkl moms. Året avser höst 2016/vår 2017. Avgiften faktureras.