Ja, jag vill bli medlem i Q-Biz

Arrangör Handelskammaren Mittsverige
Ja, jag vill bli medlem i Q-Biz
 

Q-Biz är Handelskammarens affärsnätverk för kvinnor i karriären och har som ambition att bevara kompetensen i regionen, boosta andra kvinnors karriärer, utöka deras kontaktytor och verka för ett mer jämställt arbetsliv i vår region.

Som medlem bjuds du under ett år in till 8 nätverksträffar där vi lyfter aktuella frågor och relevanta utmaningar för dig som kvinna i karriären. Vi träffas över frukost, lunch eller efter jobbet för att byta erfarenheter, mingla och få inspiration.

Till nätverksträffarna bjuder Q-Biz in kända profiler, allt från lokala till nationella och internationella, som delar med sig av sina karriärserfarenheter.

Q-Biz riktar sig till dig som kvinna, antingen mitt i karriären eller precis påbörjat den. Oavsett om du jobbar inom det privata näringslivet eller offentlig sektor är Q-biz ett nätverk för dig som drivs av att hitta nya vägar och kontakter.

Årsavgift Q-Biz: 1.495 kr exkl moms/per år. Medlem i Handelskammaren Mittsverige: 995 kr exkl. moms. Året avser höst 2016/vår 2017. Avgiften faktureras.