2- Livet på en pinne - en om dan - 88 dagarskurs

Arrangör Milord Inspiration (ingår i Resultat Direkt)
Plats E-post med länk till film varje dag samt filmer och instruktioner i digital p...
Livet på en pinne - en om dan - special
1875 kr

Livet på en pinne - en om dan

Jag hjälper dig som upplever att du har för lite tid, behöver bättre struktur, vill minska den dagliga stressen, frigöra tid, få ordning och reda och fokus så att du minskar din stress och planerar på ett annorlunda sätt som sparar tid.

Denna kurs med 5-minutersfilmer varje dag, är för dig som inte ens har tid att göra förbättringar genom att gå traditionella utbildningar

Jag inspirerar kvinnor och män till att våga testa en ny vana per dag i 88 dagar. Detta innebär att du kan frigöra tid och skapa ordning och ökad kvalitet för att minska stressen.

Varje dag får du en max 5-minuters film som skapar mod och konkret berättar om hur du ska göra för att det ska bli roligare på jobbet.

Om du någon gång i livet har gått en effektivitetsutbildning, så inser du att du kanske behöver fortsätta träna, borra djupare på några ställen och skapa ännu mer tid, struktur och automatisering i vardagen.

Under 88 dagar får du ett tips om dagen. Du får en film som tar max 5 minuter som påminner dig om hur du ska göra för att bibehålla eller fördjupa din kunskap kring effektivitet.

Kursen startar varje måndag. Du kan själv bestämma datum för kursstart.

Du får tips om:

  • Struktur
  • Beteende
  • Kalender och planering
  • Automatisering
  • Handhavande i Office-programmen

Vill du lyssna på en film, så har du ett viktigt tips här:https://www.youtube.com/watch?v=iMWDTSpTwMg

Välkommen!

Monica Ivesköld


Plats

E-post med länk till film varje dag samt filmer och instruktioner i digital plattform