Skriv fantastik: Bokförlag och följebrev

Arrangör Jorun Modén - Författarkurs.se
Tid 2024-04-14 16:0018:00
Plats La Petite Mort, Karlaplan, STOCKHOLM, Stockholm
14 april - Bokförlag och följebrev
450 kr

Vilka svenska bokförlag ger ut fantastik? Hur skriver du ett följebrev som väcker intresse och hur vänder du dig till ett förlag på ett proffsigt sätt? Välkommen till en workshop där du får med dig kunskaper om hur du går från utkast till publicerad författare inom fantastik, det vill säga magisk realism, fantasy, skräck och science fiction. Du får med dig verktyg för att göra en författarplan, Joruns fallgropar i nybörjarmanus, råd för hur du skriver ett följebrev, branschkoll och en inblick inom olika former av bokutgivning. Självfallet får du även svar på dina frågor och funderingar. 

Din lärare blir författaren Jorun Modén som skriver magisk realism, fantasy och SF - ett stort antal av hennes tidigare elever är nu utgivna.  

Kurslokalen, hund och fika
La Petite Mort är en mötesplats för kultur, design och litteratur alldeles vid Karlaplan. Hund förekommer i lokalen - om du är allergisk hälsar vi dig i stället välkommen till en distanskurs. Kaffe/ te och en chokladbit ingår i kurspriset.

Så hittar du till La Petite Mort: Adressen är Grevgatan 68. Lokalen ligger nära T-bana Karlaplan.

Vi blev utgivna
Här kan du läsa mer om Jorun Modéns utgivna elever: 
Forfattarkurs.se/walk-of-fame-vi-blev-utgivna/

Jorun Modén
Din kursledare har skrivit fantasyromanen Samael (som finns onämnd i antologin Från Tolkien till Thydell), Embla: Om du ändå levde nu, den prisbelönta SF-novellen Socioterna, flera fantasynoveller, bestiariet Vidunder: Om magiska väsen och deras läten samt Skriv skriv skriv: Verktyg för författare. Läs mer om Jorun och hennes böcker här:
Forfattarkurs.se/om-forfattaren/

Samael – min debutroman | Författarkurs.se
Betyg
Joruns kurser får ständigt högsta betyg från deltagarna och målet är att du ska bli lika nöjd. 

Frågor eller funderingar? Mejla jorun.moden@gmail.com