FamilyLab FAB - Framgång, Affärer & Balans

Arrangör FamilyLab - Åsa Schill & Jesper Thörn
Tid 2024-02-24 19:002024-03-02 19:00
Plats Zoom
56250
 

FamilyLab FAB - Framgång, Affärer & Balans

Välkommen till FamilyLab FAB, en specifikt utformad fortbildning för dig som är en del av vår FamilyLab-community som coach eller familjehandledare. FAB står för Framgång, Affärer & Balans, vilket speglar programmets kärnfokus – att stärka din förmåga att skapa en framgångsrik och balanserad coachingverksamhet.

Programöversikt:

Under nio månader kommer du att delta i en strukturerad utbildningsprocess som kombinerar teoretiska moduler med praktisk tillämpning, både individuellt och i gruppformat. Målet är att utrusta dig med avancerade verktyg och strategier för att utveckla och skala din verksamhet, samtidigt som du bibehåller en sund balans i ditt professionella liv.

Innehåll och Upplägg:

  1. Introduktion och Grundverktyg: Vi inleder med en solid grund för din affärsverksamhet, inklusive introduktion till essentiella digitala verktyg och plattformar.

  2. Kund- och Marknadsförståelse: En fördjupning i att definiera din idealkund, skapa en stark företagsidentitet och utforma ett erbjudande som verkligen resonanserar med din målgrupp.

  3. Engagement Genom Webinarier: Utforska hur webinarier kan vara ett kraftfullt verktyg för att engagera din publik, med tekniker för att maximera deltagande och interaktion.

  4. Trafik och Leadsgenerering: Lär dig att effektivt attrahera och engagera potentiella kunder genom olika digitala kanaler.

  5. Webinar-baserad Försäljning: Förbättra din försäljningsteknik med fokus på att bygga förtroende genom webinarier, och hur du omvandlar deltagare till kunder.

  6. Analys och Optimering: Genomgång av hur du använder data för att kontinuerligt förbättra din affärsstrategi.

  7. Automatisering och Skalning: Insikter i hur du kan automatisera aspekter av din verksamhet för att effektivisera ditt arbete och skala din verksamhet.

Din Investering:

Investeringen för att delta i FamilyLab FAB är 45 000 SEK exklusive moms. Detta inkluderar tillgång till alla utbildningsmoduler, kursmaterial, online-resurser, samt support från våra experter genom hela programmet.

Ta steget med oss:

Om du är redo att utvidga och förfina din coachingverksamhet med fokus på framgång, affärer och balans, är FamilyLab FAB programmet för dig. Kontakta oss för mer information och anmälan.

Vi ser fram emot att stötta dig i din strävan efter en framgångsrik och balanserad coachingkarriär.