Beyond Words 8 - Överkalix

Arrangör Dans i Nord
Tid 2023-10-02 19:0020:00
Plats Folkets hus, Teatern
Anmälan
 

”En kväll i dansens och musikens symbios”

DINs Danskompani bjuder publiken på en energifylld och känsloladdad upplevelse i nyskapad produktion, som under hösten turnerar genom Beyond words till Norrbottens samtliga kommuner.

Nina
En hyllning till musiklegenden Nina Simone. Vändpunkten i hennes karriär var avslag från Curtis-institutet som hon senare förstod var rasistiskt motiverat. En livslång kamp för att övervinna den djupa känslan av personlig orättvisa. Hennes distinkta blandning av musik säkerställer att hennes långa arv består idag. Kraften i sånger och vad låtar kan göra.

Dans i Nord tillsammans med Överkalix kommun välkomnar publiken till Beyond words, som för åttonde året i rad återkommer till Folkets hus i Överkalix!
Beyond words har nytt innehåll varje år, men med samma inramning, dvs under två dagar bjuds publiken på: kvällsföreställning, skolföreställning, workshops, publiksamtal, popuppdanser, lokala dansförband, dansfilm m.m. Samtliga aktiviteter är även detta spelår avgiftsfria för publiken. Anmäl dig i förväg för att få en garanterad plats! Om du får förhinder, vänligen avboka så att en eventuell reserv kan få ta din plats. För mer information om Beyond Words 8. För mer information angående lokalernas tillgänglighet. Varmt välkomna till Beyond words 8! Dans i Nord i samarbete med våra medarbetare i Norrbottens samtliga kommuner. Del av projektet Stor dans, Stor region, med stöd av Sparbanken Nord.