Att föda utan rädsla– en föreläsning om att möta förlossningen med nyfikenhet, glädje och viktiga verktyg

Arrangör Hållbar hälsa stresshantering
Tid 2023-03-02 18:3020:00
Plats På logen på gården Skintaby Bolet 356 (utanför Harplinge), Halmstad
Föreläsning 2 mars 2023
295 kr

Är du orolig/rädd för att föda barn? Kanske är du redan gravid eller kanske vill du en dag bli det men rädslan för förlossningen stoppar dig från att våga ta steget? Eller vill du/ni bara förbereda er så gott det går för att göra förlossningen till en bra upplevelse?

Då är detta föreläsningen för dig/er!

I denna föreläsningen får du lära dig om den populära metoden ”Föda utan rädsla”. Hur du/ni med hjälp av de fyra verktygen kan skapa en så lugn, trygg och harmonisk förlossning som möjligt.

Caroline som föreläser, är utbildad doula (praktiskt och känslomässigt stöd) inom metoden ”Föda utan rädsla” och har både själv fött barn samt deltagit som doula på ett flertal andra förlossningar. Hon har själv upplevt hur par med hjälp av metoden har gått från att vara rädda/oroliga till att under förlossningen vara lugna, harmoniska och trygga.

Så är du nyfiken på att lära dig mer om denna metod så är du/ni hjärtligt välkomna till en mysig och lärorik stund på loftet!

Obs! Vi håller till på loftet i en mysig men ouppvärmd lada så ha på dig sköna och varma kläder. Vi bjuder på dryck samt enklare tilltugg, meddela oss senast 2 dagar innan vid ev. allergier.