Minskad energianvändning i besöksnäring

Arrangör Energikontor Sydost och Region Kalmar län
Tid 2022-10-25 08:3010:00
Plats Online
Minskad energianvändning i besöksnäring
 

Webbinarium Kalmar län

Vi är mitt inne i en energikris!


Energipriserna stiger och tillgången är osäker. Detta påverkar lokala företag som ställs inför stora energikostnader. Men stå inte handfallen. Det finns saker att göra för er inom besöksnäring i Kalmar län.
 
Vid den här online-träffen får du som företagare inom besöksnäringen information och råd om hur du kan påverka din verksamhets energikostnad. Du får också del av andra har gjort och var det finns stöd att få för att komma i gång med ditt energiarbete.
  • Är solceller en bra lösning på problemet? 
  • Hur kan hållbarhetsarbetet stärka ditt företag?
  • Var ska jag börja? 
  • Vilka åtgärder är lönsamma? 
  • Vem kan hjälpa mig vidare?


DATUM: 25 oktober 2022

TID: 08.30-10.00

PLATS: Online. Länk skickas ut till anmälda deltagare.

Anmäl dig senast 21 oktober - klicka på knappen till vänster.
------------------------------------------------------------------------

Personuppgiftshantering (GDPR)


Under eventet kommer vi notera ditt deltagande i en lista, som vi sedan sparar på våra servrar och rapporterar in till våra projektfinansiärer som möjliggör att vi kan arrangera våra event. Vi kan komma att spela in eventet för att rapportera till våra finansiärer, men också för publicering på våra kanaler: webbsida och sociala medier. Det insamlade materialet sparas på våra servrar under tiden projektet pågår och så länge som projektfinansiären eller bokföringslagen kräver, vilket är kan vara upp till tretton år efter projekttidens slut. Därefter raderas uppgifterna.

För mer information om hur Energikontor Sydost hanterar personuppgifter, gå in på http://www.energikontorsydost.se/dataskydd