1 MOT SVERIGE

Arrangör MASTIFF
Plats SVT, TV-HUSET Oxenstiernsgatan 26-34, Stockholm
30/9
 
14/10
 
21/10
 
28/10
 
4/11
 
11/11
 

VARMT VÄLKOMNA TILL EN NY SÄSONG AV SVT:s DIREKTSÄNDA FRÅGESPORTPROGRAM 1 MOT SVERIGE med Babben Larsson, Erik Ekstrand och Farah Abadi!

1 mot Sverige är ett direktsänt frågesportprogram som bygger på gissningsleken: kan en person slå hela Sverige? Vem vinner – den ensam tävlande i studion eller lag Sverige? Var med och upplev spänningen i studion och ta del av roliga, knasiga och spektakulära experiment!

Biljetterna är gratis och det är först till kvarn som gäller så se till att vara ute i god tid för att säkra din plats i publiken.

Tid: 19.00-22.00

Plats: SVT i Stockholm

Adress: Oxenstiernsgatan 34, Stockholm

Åldersgräns: 7år

Mer detaljerad info kring inspelningen skickas ut i ett separat mail efter att du mottagit bekräftelsemail från oss, cirka 3-4 dagar innan inspelning. 


Info om databehandling: När du bokar in dig som publik hos oss tar vi del av ditt namn, telefonnummer och mailadress för att kunna boka plats åt er till inspelningen och för att kunna ta kontakt med er om ändringar sker. All information ni delger oss används endast i syftet av publik bokning och delas ej vidare.

Har ni några frågor eller funderingar? Maila till emspublik@mastiff.se