Beyond Words 7 - Boden

Arrangör Dans i Nord
Tid 2022-10-24 19:0020:00
Plats Folkets hus, Sagateatern, Boden
Anmälan
 

”En dansant upplevelse bortom ord i en gemenskap som alla kan vara en del av” Beyond words är namnet på Dans i Nords regionala turnéslinga som för sjunde året i rad dansar in i Norrbottens samtliga kommuner och välkomnar alla människor att ta del av dansen.

Pre-Show
Några av Dance directions yngsta elever mellan 3-5 år kommer och visar upp två av deras uppvärmningsdanser från deras danskurs Tiny dancers. Kajsa Nilsson och Violetta Larsson guidar barnen på scenen.  Koreografi: Linda Lundqvist och Catrin Johansson. 

Truly, Madly
Föreställningen är inspirerad av temat från den klassiska baletten Giselle, där två personer förälskar sig i varandra, följer sina impulser och instinkter oavsett konsekvenser.

Truly, Madly gestaltar bland annat de mänskliga känslorna av utsatthet och sårbarhet när man ger hela sitt jag, sitt liv till en annan person.
Beyond words har nytt innehåll varje år, men med samma inramning, dvs under två dagar bjuds publiken på: kvällsföreställning, skolföreställning, workshops, publiksamtal, popuppdanser, lokala dansförband, dansfilm m.m. Samtliga aktiviteter är även detta spelår avgiftsfria för publiken. Det enda som krävs är att du anmäler dig i förväg för att få en garanterad plats. Om du får förhinder, vänligen avboka så att en eventuell reserv kan få ta din plats.
För mer information om Beyond Words 7. För mer information angående lokalernas tillgänglighet. Varmt välkomna till Beyond words 7! Dans i Nord i samarbete med våra medarbetare i Norrbottens samtliga kommuner. Del av projektet Stor dans, Stor region, med stöd av Sparbanken Nord. Del av Poesiprojektet, i samarbete med Franska Ambassaden.