Engagera dig i FUF hösten 2022

Arrangör FUF - Föreningen för utvecklingsfrågor
Tid 2022-09-06 17:3019:00
Plats Ehrensvärdsgatan 4, 112 35, Stockholm, Stockholm
FUF:s Kansli
 
Digital Anmälan
 

Brinner du för en rättvis och hållbar värld? Vill du träffa likasinnade, skaffa dig värdefulla erfarenheter, knyta kontakter och utveckla dina kommunikationskunskaper? Då är du välkommen att engagera dig i FUF – Föreningen för utvecklingsfrågor hösten 2022!

Under vårt infomöte kommer vi att berätta lite om FUF och vilka möjligheter det finns för dig att engagera dig hos oss. Vi kommer bland annat att berätta om vår redaktion, eventgrupp, praktikantprogrammet, bokklubben, våra korrespondenter och nätverket för unga i arbetslivet.

Preliminär agenda (kan komma att ändras):
17.30 Allmänt om FUF och ramarna för det ideella engagemanget
17.45 Grupper för studenter och unga
18.25 Engagemang för yrkesverksamma och erfarna
18.35 Praktikantprogrammet
19.50 Frågestund


Att engagera sig i FUF öppnar inte bara upp portarna till ett stort nätverk och ger ditt CV mer tyngd. Du får även sätta dig in i globala frågor och bidrar dessutom till att lyfta dessa frågor högre upp på agendan. Det första steget till att kunna förändra världen är att ha kunskap om den!

Det här är ett infomöte för dig som är nyfiken på FUF och vill veta mer om oss. Du förbinder dig inte till ett ideellt engagemang genom att anmäla dig till infoträffen. Sista anmälningsdag är den 5 september!

Vi rekommenderar att komma till FUF:s kansli och endast använda den digitala anmälan om du inte befinner dig i Stockholm. Självklart bjuder vi på fika!