Mylla.se - Producentträff med mat och dryck

Arrangör Mylla.se
Plats Assartorps Säteri 561, Lund
Måndagen 13 juni kl. 15.00
 

Välkommen till en eftermiddag med Mylla.se! 

Tillsammans med andra producenter som redan säljer via Mylla och nya som är intresserade av att komma igång träffas vi för att presentera de stora och spännande satsningarna som är på gång. Vi börjar med kaffe och eftermiddagsfika sen presentation och diskussion för att avsluta med mat. Kjell från Casseroll är på plats med sin foodtruck och står för redig mat gjord med kärlek och rediga råvaror.

Johan Ljungquist från Gårdsfisk kommer att presentera sin verksamhet och hur de valt att satsa fullt ut på att driva sin försäljning genom Mylla.se

Andreas Furu som är försäljningschef på Gordon Delivery är också på plats för att berätta om samarbetet med Mylla och hur detta är en viktig del för smartare logistik och distribution för det småskaliga. 

Är du producent som är intresserad av att öka din direktförsäljning på ett effektivt sätt med bra kundupplevelse så ska du anmäla dig till producentträffen. Tre personer från respektive aktör är välkomna. 
Önskar ni av någon anledning att vara fler ber vi er kontakta oss via mejl.Varmt välkomna!
/Jens & RIckard med personalMylla.se Sveriges marknadsplats för lokalproducerat. 
Vår målsättning med Mylla är att vi ska bygga Sveriges främsta marknadsplats för lokalproducerat där vi som producenter är de som säljer direkt till kunden. Lite förenklat säger vi att det ska blir som böndernas, odlarnas och producenternas Blocket. Du säljer alltså inte dina produkter till Mylla utan du säljer genom Mylla.
Vi har spännande projekt på gång vad gäller logistik och möjligheter att distribuera produkter i stora delar av landet. 
Genom att allt fler nu ansluter sig kan vi lokala producenter dra fördelar av att samla allt på ett och samma ställe genom att samdistribuera. Det blir som att varje enskild producent får sin egen web shop utan att behöva drifta och underhålla den och för kunden blir det ett brett utbud på ett och samma ställe.
Vi är många som kör runt i hela Skåne och levererar våra varor till samma butiker, gårdsbutiker och restauranger. Om vi samlar allt på ett och samma ställe kan vi underlätta för både oss själva men också för handlaren eller restaurangägaren. Den nya marknadsplatsen bygger vi därför så att vi gemensamt ska kunna sälja till slutkonsument precis som idag men också till dagligvaruhandeln, restaurang och på sikt även offentlig sektor.