Fortbildningsdag för Master- och Förändringsledaralumner 3 juni 2022

Arrangör Gothia Akademi
Tid 2022-06-03 09:0016:00
Plats Danska vägen 20, Göteborg
Fortbildningsdag för Master- och Förändringsledaralumner 3 juni 2022
 

Anmälan denna väg är nu stängd. Skicka ett mail till suzanna.jaksic@ga.se för att höra efter om vi har platser kvar. :)GOTHIA AKADEMIS


Förändringsledning genom berättelser


Här kommer en inbjudan till en extra fortbildningsdag för dig som gått GA:s Förändringsledarutbildning (eller Master). Den ligger i direkt anslutning till fortbildningsdagen för alla alumner.


Fakta

Datum: fredag 3 juni 2022

Tid: 09.00-16.00 (lunchrast ca 12-13)

Utbildare: Jenny Andersson

Pris: GA bjuder

OSA: 29 maj

Vi bjuder på fortbildningen, men man betalar en “no-show-avgift” på 300 kr + moms om man anmäler sig och uteblir utan att ha meddelat det senast den 29 maj till fortbildningsdag@ga.se.


Innehåll

Under dagen kommer ni, tillsammans med Jenny Andersson, att få lära er hur ni kan arbeta med förändringsledning genom berättelser. Andersson drev under ett par år ett bolag tillsammans med en forskare som var specialiserad på förändringsledning genom berättelser. Det här blir ett tillfälle för er att både få jobba med er egen utveckling, och samtidigt få med ett konkret verktyg som ni kan använda för att arbeta med både individer och team.


Fika och lunch

Vi bjuder på någon form av enkelt fika på eftermiddagen, förmodligen kaffé/te och kaka. Lunch löser var och en på egen hand.


Mobiler

Vi kommer inte samla in några mobiler men det är naturligtvis klokt att lägga in ett frånvaromeddelande för att kunna stänga av den under dagen.


Hjärtligt välkommen!

Henrik