Företagsbesök hos Ateljé Eliza Design + Middag på Freadals Gård

Arrangör QBNetwork
Tid 2022-06-10 15:0022:00
Plats Ateljé Eliza Design Åsa Stationsväg 15 B 43955 Åsa
Medlem bokar här
 
Gäst bokar här
 Välkomna till QBNetwork och vårt företagsbesök hos Elisabeth Amnäs och hennes butik Ateljé Eliza Design, Åsa Stationsväg 15B, Åsa. 

FÖRETAGSBESÖK kl.15.00 -18.00
Designer och klädskapare Elisabeth Amnäs visar oss hur hon skapar unika skinnplagg i sin ateljé där hon även erbjuder stick-café under vinterhalvåret.
Fokus som vanligt på trivsamt mingel och nätverkande - du kan droppa in från kl. 15.00. "Bubbel och babbel" fram till kl. 18.00.

Medlemmar och gäster kan delta på After Work hos Ateljé Eliza Design. Middagen på Freadals Gård är dock vikt för medlemmarna i nätverket. 

MIDDAG FREADALS GÅRD kl. 19.00
Vid 18-tiden tar vi oss sedan till mysiga Freadals Gård & Restaurang som är ett lummigt och vackert Bed & Breakfast, 4 km söder om Åsa. Och vi äter middag i den charmiga restaurangen som är inhyst i en gammal ladugård från 1800-talet och är stilfullt renoverad. 

För er som kommer långväga ifrån så finns det övernattningsmöjligheter så länge rum finns kvar att boka. Enklare boningar i mysig miljö - rum från 500 kr/natt. Frukost tillkommer med 125kr. 

------------------------------
Om Åsa
För er som ej känner till Åsa så är det en charmig liten tätort med ca 5000 invånare men som på sommaren ökar upp till ca 25 000. Den populära badplatsen Vita Sand (Sörvik) som ligger vid Åsa Camping & Havsbad lockar många besökare under sommaren. I Åsa finns livsmedelsbutiker, bageri, frisörer, pizzerior och allt det där som är nödvändigt för att ha en lugn semester. Här ligger också pendeltågsstationen som tar dig till Göteborg på 30 minuter.