Fortbildningsdag 2 juni

Arrangör Gothia Akademi
Tid 2022-06-02 10:0021:00
Plats Danska vägen 20, Göteborg
Fortbildning
 
Väntelista fortbildning
 
Middag
 
Väntelista middag
 

Anmälan denna väg är nu stängd. Skicka ett mail till suzanna.jaksic@ga.se för att höra efter om vi har platser kvar. :)


GOTHIA AKADEMIS


Fortbildningsdag 2 juni 2022


Det känns roligt att återigen kunna bjuda in till fortbildningsdag och härlig middag. Denna dag är alla som gått utbildning på Gothia Akademi varmt välkomna och vi ser mycket fram emot att träffa dig.

I en värld i ständig förändring behöver vi ha redskapen för att vara än mer beredda. Vi behöver öka vår hanterbarhet och sätta fokus på det vi kan påverka. Med vår coachande förmåga kommer vi långt. Och när vi hjälps åt och gör det tillsammans når vi ännu längre.

Vi vill bjuda dig som GA-alumn på en meningsfylld och fin dag tillsammans med oss och andra alumner genom tiderna. Det blir påfyllning av det som fortsätter att stärka ditt coachande förhållningssätt som yrkes- och privatperson.


Innehåll
Jag kommer att hålla i ett moment om feedback baserad på färsk forskning och Jenny Stolpe går all in kring konsten att leva ”salutogent” dvs med fokus på det vi kan stärka och utveckla. 

Våra GA-alumner Ylva M. Andersson och Nathalie Steffner kommer att dela med sig av hur det är att LEDA i ständig förändring och hur du kan dra nytta av sociala medier som professionell person. 


Så här går det till
Vi drar igång föreläsningarna kl. 10.00 och håller på fram till kl. 16.30. Därefter hjälps vi alla åt att ställa i ordning för en trevlig middag som håller på till kl. 20.00. Mätta och glada hjälps vi sedan åt att plocka undan och är klara med det kl. 21.00. 

Eftersom det blir vin till maten (för den som vill ha det) och för att det kommer vara väldigt svårt att få parkeringsplats, rekommenderar vi att man lämnar bilen hemma. 

Lunch löser var och en på egen hand. Fikat på eftermiddagen blir något enkelt i stil med kaffe och bulle. Vi kommer inte att ha någon assistent-stab utan vi får alla hjälpas åt att bära grejer etcetera – när det behövs. :)


Först till kvarn
Vi har maxat antalet platser till middagen, men eftersom ytan är begränsad så kan vi inte garantera att alla får plats. Vi vet att ni är så många som vill komma och vi vill verkligen att ni ska kunna göra det. De som anmäler sig sist kommer att få sitta i mysiga biblioteket, biljardrummet och entrérummet. Bra, eller hur! :)

Platser till föreläsningarna: 140 
Platser till middagen: 135 

OSA: 24 maj - se gul anmälningsknapp längre ned.

Vi bjuder
Vi bjuder på både fortbildningen och middagen, men man betalar en “no-show-avgift” på 300 kr + moms om man anmäler sig och uteblir utan att ha meddelat det senast den 24 maj till fortbildningsdag@ga.se.


Tider

10.00-11.00  Föreläsningar  (Henrik/Jenny)

11.00-11.15  Bensträckare

11.15-12.30  Föreläsningar  (Ylva/Nathalie)

12.30-13.45  Lunch

13.45-15.00  Föreläsningar  (Ylva/Nathalie)

15.00-15.30  Fika

15.30 -16.30 Föreläsningar  (Henrik/Jenny)

16.30-17.30  Alla hjälps åt att ställa i ordning huset för en härlig middag. (Mat och porslin kommer med cateringföretag)

17.30-20.00  Middag

20.00-21.00  Alla hjälps åt att plocka undan och återställa huset. 
(Städning görs av städfirma)


Tema
Temat är GULT. Vi tänker att det får stå för värme, ljus, insikt och utsikt. Så den som vill får gärna ta på sig något gult (eller en gul detalj) - dagen till ära.


Varmt välkommen - vi ser fram emot att träffa dig!


Hjärtliga hälsningar,
Henrik och team GA