Workation & Business Boost in Biograd September 2022

Arrangör QBNetwork/Siv Thuresdotter
Tid 2022-09-01 09:002022-09-04 16:00
Plats Ilirija Hotels & Resort, Biograd, Kroatien

Eventet stängt för nya bokningar

Entreprenörsdagar i Kroatien - Business Boost in Biograd


Det här är för dig som vill unna dig ett härligt miljöombyte samtidigt som du får värdefull fokustid, idéer och inspiration för att utveckla ditt företag. Vi tar emot max 15 deltagare vilket gör detta till en exklusiv vistelse på många olika sätt. 

PROGRAM
Den 1-4/9 plats i Konferenssal 09.00 - 13.00 + tid för eget arbete & coaching kl. 13-16 (individuell affärsrådgivning och tid för styling samt fotoshoot för den som önskar). Övriga dagar - för dig som stannar hel vecka: tid för eget arbete/affärsutveckling samt ex. egna utflykter med övriga deltagare. Tidigare år har vi ex. besökt Zadar, deltagit på vinprovning på vingård i närheten samt åkt på båtutflykt med badstopp.


Föredrag & aktiviteter som ingår i programmet:
 • Siv Thuresdotter ger sina 10 bästa tips för att bättra på din digitala marknadsföring och vässa ditt personliga varumärke för att ta din business till nästa nivå  

 • Eva-Marie Janelo tar oss med på en spännande föreläsning och workshop i Face Reading. ”Kom som du är- åk hem i din fulla potential”. 

 • Aleksandra Soploher föreläser om "Thinking Into Results". Måste vi ha mål? Finns det bra och dåliga mål? Hur kommer vi fram till det rätta målet? 

 • Susann Swahn, Ledarskapsbolaget i Blekinge, bidrar med en föreläsning i ämnet feedback, "Hur man ger och tar emot både förstärkande och förändrande feedback".

 • Goal Mapping 2023 - en workshop där du skapar din egen Vision board. Obs. tag med några veckotidningar. Övrigt mtrl. ingår. 

 • Cecilia Månfagre, konstnär leder oss under den kreativa dagen då vi även målar utomhus. Mtrl. ingår. 

 • Mastermind med hot seat - gruppen brainstormar fram svar på dina frågor. Problemlösning och massor av pepp! 

 • Fotoshoot
  Vässa din visuella identitet. Detta är för dig som vill uppdatera dina profilbilder och/eller bilder för din hemsida: Du får hjälp med styling (tag med ett par klädombyten) vi avsätter tid för fotografering både utom- och inomhus. 

 • Affärsrådgivning 
  Möjlighet att boka individuell affärsrådgivning, ex 45 minuter kostnadsfri coaching och bollplank för dig och din business, ex strategier för att nå önskade mål, skapa en marknadsplan, sätta pris, paketera och utveckla dina tjänster, hitta samarbetspartners mm.

 • Modevisning vid havet!
  Detta är det perfekta tillfället att få prova på att gå på en Catwalk - dessutom med havsutsikt. Kläder från Atljé Eliza Design och Nya Butik Uno. 

Deltagaravgift:
QBN-medlem: 3900 kr ex moms
Obs. Members only!


Tillkommer flyg och hotell, se nedan.

FLYG
Tips: direktflyg med Ryanair avgår både från Arlanda och Landvetter flygplats till Zadar airport. Från Arlanda (onsdag 31/8) och från Landvetter (tisdag 30/8) till Zadar. Du bokar din flygresa på egen hand - vill du ha hjälp att boka flyg (eller hotellrum) kontakta mig, Siv Thuresdotter, se nedan kontaktuppgifter, så guidar jag dig (per telefon) när du gör din bokning.

Du kan delta "kort vecka" eller hel vecka
Avresa från Landvetter tisdag 30/8.
Avresa från Arlanda onsdag 31/8.

Landvetter-resenärer deltar tisdag-tisdag alternativt tisdag - lördag.
Arlanda-resenärer deltar onsdag -onsdag alternativt onsdag -söndag.

Obs. Flyg bekvämt med direktflyg och med kort flygtid; endast dryga två timmar. Gemensam transfer från Zadar airport till Biograd endast 35 minuter. 

Hotell/boende
Vi bor på hotell Adriatic. Du kan boka rum med halvpension till bästa möjliga pris via vår egen bokningslänk. Så snart du bokat in dig via detta formulär så skickar jag dig en länk för att boka ditt boende. 


Notera att som egen företagare kan du göra avdrag för denna resa eftersom vi följer ett schemalagt program. 


För mer information kontakta mig gärna. 


Varmt välkommen! 


Siv Thuresdotter
QBNetwork Sweden 
siv@qbnetwork.se 
tel: 0761-670972