Tjejhelg för alla sinnen

Arrangör Luleå Archipelago Adventures
Tid 2022-06-18 09:002022-06-19 14:00
Plats Jopikgården, Hindersön, Luleå
Tjejhelg, dubbelrum
4564 kr
Tjejhelg, vandrarhem
4228 kr

Välkomna på tjejhelg med Eva & Susanne. Låt oss guida er i smakernas- & yogans värld för en helg. Lär dig om vilka växter som finns runtomkring dig och vad du kan göra med dem, det finns mer att hitta i naturens skafferi än du kanske tror. Yinyogan hjälper oss att slappna av i både kropp & knopp, vi tränar på att släppa taget och vara närvarande i nuet.

Helgen börjar med att du blir upphämtad med båt från Hindersöstallarna för transport ut till Hindersön, båtturen tar 30-40 minuter. Båttransport plus och allt som finns i programmet ingår i priset. Dryck till middagen ingår inte, men det finns möjlighet att beställa ett glas vin (eller annat) från baren till middagen. Du kan välja mellan att bo i dubbelrum i hotellet eller i fyrbäddsrum i vandrarhemmet. I dubbelrummen finns det dusch och toalett på rummet och i vandrarhemmet delar tre rum på en dusch och toalett. Uppge om du har några allergier eller andra matpreferenser när du bokar så ser vi till att fixa något som passar.

Pris: 4075 kr/person boende i dubbelrum (två personer). 3775 kr/person boende i vandrarhemsrum (2-4 personer).

Här finns hela programmet

Sista anmälningsdag 31/5. Vid färre än åtta anmälningar ställer vi in och pengarna betalas tillbaka. Anmälan är bindande och du betalar vid bokningstillfället.