Ansiktsmimik och kroppsspråk

Arrangör Flowertower
Tid 2022-09-16 10:002022-09-18 16:00
Plats Hyttgården Luleåvägen 1, 952 43 Töre
Ansiktsmimik och kroppsspråk
 

Varmt välkommen till kursen
Ansiktsmimik och kroppsspråk

Vi är alla födda med en intuitiv förmåga att tolka ansiktsuttryck hos en annan människa och vi gör det mestadels på en omedveten nivå. Ansiktsmimiken är nära kopplad till de känslor som uppstår i oss. 
Ansiktets muskler kan skapa sekundsnabba skiftningar i ansiktet, så kallade mikrouttryck. Ansiktsmimiken kan också skapa mer eller mindre permanenta linjer i vårt ansikte om vi ofta befinner oss i specifika känslotillstånd. Genom att lära oss att tolka de spår som ansiktsmimiken skapar kan vi lyfta upp vår medfödda och intuitiva förmåga till en medveten nivå. En värdefull kunskap som vi kan ha mycket nytta av i möten med andra människor. Men framför allt ger denna kunskap oss möjligheten att förstå oss själva bättre samt ger oss verktyg att kunna förändra hur vi själva reagerar, agerar och möter våra egna känslor.

KURSLEDARE: Master Face Reader Eva-Marie Janelo, verksam inom österländsk medicin sedan 1994. Eva-Marie var elev till Lillian Pearl Bridges under 15 års tid och sedan 2014 är hon även Teaching Assistant vid Lillians internationella Master Face Reading Certification Program vid Lotus Institute, USA.

Mer om Eva-Marie: www.facereading.se 
Har ni frågor om innehållet ställer ni dem till kursledaren.

Arrangör: Maria Revholm 
Flowertower akupunktur
Har ni frågor och funderingar om kursens arrangemang och ev behov av tips för boende hör ni av er till arrangören. 
070/6966207
Flowertower.se

Anmälan: Fyll i din anmälan så hör jag av mig till dig så snart jag kan. 

Varmt Välkommen!
Maria, Flowertower