[MED DANS] Verktygslåda för arrangörer - heldagskurs

Arrangör Arrangörer i Norr
Tid 2022-05-07 09:3016:00
Plats Jokkmokk, Ájtte, Svenskt fjäll- och samemuseum, Sparbankssalen Ája

Eventet stängt för nya bokningar

[MED DANS] Verktygslåda för arrangörer


Välkommen till heldagskursen [ MED DANS ] Verktygslåda för arrangörer! Under en dag gör ni ett överlevnadskit för arrangörer, går på telefondejt med en konstnär, kartlägger ert lokalsamhälle, glömmer bort sociala medier och skapar ett omöjligt dansarrangemang. 


Varje plats och arrangör har en uppsättning förutsättningar, behov, ambitioner och kunskaper lika unika som konstnärerna de presenterar. [MED DANS] är en levande och flexibel metod för att synliggöra, fördjupa och expandera arrangörens kunskaper och intressen i relation till konstnärer, publik och lokalsamhälle.


[MED DANS] är ett resultat av tre års samarbetade mellan Riksteatern, Riksteatern Skåne och koreografen Rachel Tess som driver Milvus Artistic Research Center (MARC) i Knislinge, Skåne. Målet var att erbjuda publika och fördjupade möten med dans och koreografi på mindre orter i Skåne, i samarbete med lokala riksteaterföreningar.


Uppemot 40 evenemang med publik, konstnärer och arrangörer genomfördes och längs med vägen utbyttes erfarenheter och idéer. En kunskapsbank hade uppstått och som en följd av denna utformade MARC metoden [MED DANS] i nära dialog med Catharina Göransson Malmgren från Åstorps Riksteaterförening.


Kursledare är koreografen Rachel Tess tillsammans med Catharina Göransson Malmgren från Åstorps Riksteaterförening.

----

Mer om anmälan - alternativ:

1. Heldagskurs inkl. fika och lunch

2. Heldagskurs lördag inkl. fika och lunch, samt middag och mingel lördag kväll. Hotellrum på Hotell Jokkmokk lör-sön.

3. Heldagskurs lördag inkl. fika och lunch, middag och mingel lördag kväll. Hotellrum på Hotell Jokkmokk fre-lör och lör-sön. Alternativ tre gäller dig som tillhör en Riksteaterförening och har lång resväg.

4. Heldagskurs lördag inkl. fika och lunch, samt middag och mingel lördag kväll. 


Samtliga alternativ alternativ är kostnadsfria för dig som anmäler dig här via Simple Signup/Arrangörer i Norr, i samarbete med Riksteatern Norrbotten. Begränsat antal platser.


Resersättning inom Norrbotten: 

Milersättning avser den skattefria delen á 18,50/mil, eller utlägg för kollektivtrafik inom Norrbotten som redovisas med kvitton tillsammans med reseräkning. Betalas ut i efterskott.


Ett samarbete mellan: Jåhkåmåhkke Labut - Jokkmokk i Rörelse, Dansinitiativet och Föreningen Arrangörer i Norr.