Healing på distans

Arrangör YogaKloster
Plats på distans, Borås
Healing på distans 28/1 kl. 11.00-11.20
Platser kvar: 1
188 kr
Healing på distans 28/1 kl. 11.25-11.45
Platser kvar: 1
188 kr
Healing på distans 28/1 kl. 11.50-12.10
Platser kvar: 1
188 kr


Du godkänner YogaKlosters köpvillkor vid bokning

Varför healing?
Vi har alla en fantastisk förmåga till självläkning om vi lyssnar på våra varningsklockor och på ett hälsosamt sätt servar vårt självläkande system. Obalanser eller sjukdomar i kroppen är olyckliga men kan på samma gång vara ett tecken på att varningssystemet fungerar. Att din varningsklocka fungerar, att du har en vilja att göra något åt det är en mycket bra start och att få healing kan vara en bra början oavsett om den sker på samma plats eller på distans.

Hur fungerar det?
Healaren arbetar med en kombination av det denne fått reda på i förväg om klienten samt intuitionen som delvis grundar sig på tidigare erfarenheter. Alla delar av en healingsprocess kan inte beskrivas i text och genom nuvarande vetenskap. Att landa för en stunds healing kan vara mycket värdefullt och rent praktiskt så fungerar det så här:

Healingsession - på distans
Klienten och healaren bokar en tid då healingsessionen ska äga rum, i samband med bokningen så berättar klienten vad denne vill att healaren ska fokusera på under själva sessionen (obalanser, skador etc.). Vid den bokade tidpunkten lägger klienten sig på en behaglig och rofylld plats i ditt hem, healaren sitter samtidigt ner på annan plats. Klienten får healing under 20 minuter.

När du bokar healingsession på distans var vänlig fyll i under "meddelande" vad du önskar att healaren fokuserar på under sessionen (obalanser, skador etc.).