Alla Mot Alla med Filip och Fredrik

Arrangör Nexiko
Tid 2022-01-16 11:002022-01-22 19:00
Plats Filmhuset, Borgvägen 3, Stockholm

Eventet stängt för nya bokningar

Nu fortsätter inspelningarna av säsong 7 av succéprogrammet ”Alla Mot Alla” med Filip och Fredrik!
I programmet tävlar folkkära kändisar i en stenhård och underhållande kunskapskamp. Vilket kändislag vet mest om sin samtid? Nu är det upp till bevis!

Kom och hjälp kändislagen genom att heja från publiken! En rolig, annorlunda och häftig upplevelse inne i studion lovas!

Plats: Filmhuset, Borgvägen 3, 115 53 Stockholm

Inspelningen beräknas ta 1,5-2 timmar. Vi ser gärna att man är på plats 30 minuter före utsatt starttid, då vi ska hinna checka in publiken.

Biljetterna är helt gratis men bokningen är bindande. Vid förhinder måste du avboka och meddela till oss, se mailadress nedan.
När du bokat biljetter är du garanterad dina platser. Ett bekräftelsemail med mer info skickas till den angivna mailadressen inom några dygn.


Väntelista: Maila till publik@nexiko.com om du önskar att komma på en inspelning som är fullbokad.

FLER DATUM: Inspelningarna kommer fortsätta i februari och mars. Kontakta publik@nexiko.com för att sättas på väntelistan för biljetter.

OBS: Vi följer Folkhälsomyndighetens restriktioner och kommer därför införa krav på uppvisat vaccinationsbevis vid ankomst. Vi förbehåller oss rätten att neka personer utan vaccinationsbevis.

Vid övriga frågor eller avbokningar kontakta: Publik@nexiko.com

VARMT VÄLKOMNA!

OBS: För att du ska kunna vara publik vid någon av våra inspelningar behöver vi behandla några av dina personuppgifter. Vi behöver bl.a. veta ditt namn, telefonnummer & mail. Vi behöver behandla dina uppgifter av flera skäl. Dels för att vi ska kunna boka en plats till dig på vår inspelning, men även för säkerhets skull, exempelvis vid en utrymning av lokalen. Den lagliga grunden för vår behandling är intresseavvägning. Vi raderar dina kontaktuppgifter senast tre månader efter avslutad inspelning. För att invända mot vår intresseavvägning eller mer information kring vår behandling kan du kontakta gdpr@nexiko.com. Du kan också få mer information om vår behandling på nexiko.com/publik