Matmonstret VIP - bli av med sötsug/cravings och onödiga kilon

Arrangör ANERI Vägledning
Tid 2022-01-26 18:3020:40
Matmonstret VIP - kurs
 

Välkommen - kursstart 26 januari

En kurs  som befriar - för dig som vill bli av med sötsug/cravings och slippa bära på onödiga kilon. 

OBS! Detta är en intresseanmälan. För att din anmälan ska vara komplett behöver du betala in kursavgiften enligt uppgifterna du får på din bekräftelse. När kursen är betald är din plats garanterad och anmälan är då bindande.

Under kursen kommer du
• minska/bli av med sötsug och andra cravings
• utforska och ladda ur negativa tankemönster och utmanande situationer
• förstå och börja lösa upp blockeringar som håller kvar onödiga kilon
• lära känna ”Matmonstret", vad det vill och egentligen behöver
• lära dig lyssna på och uppskatta dig själv och din kropp 
• träna upp din inre vänlighet och en ny autopilot


Tid: Onsdagar, kl. 18.30 – 20.40
Plats: Online via Zoom
Kostnad: 3,950 kr  -  Early bird pris: 3,450 kronor t.o.m 31 dec
Omfattning: 6 tillfällen i grupp á 2 timmar plus paus + 1 ind.session á 45 minuter + 1 uppföljningstillfälle á 1,5 timme
Datum: 26 januari, 2, 9, 16 och 23 februari samt 2 mars. 
Uppföljning den 23 mars
Antal deltagare: max 8 personer

Med hjälp av EFT tapping kan du ”knacka bort” sötsug och andra cravings. Du kan också hjälpa din kropp att släppa taget om onödiga kilon. Det kan låta underligt, men det konstigaste av allt är att det fungerar. (Längre ned kan du läsa vad tidigare kursdeltagare sagt om kursen.)

Lite snack - mycket verkstad! Det här är praktisk kurs som verkligen är "hands on" så du får möjlighet att göra mycket EFT knackning, på olika aspekter av "Matmonstret i huvudet".  Du får tillgång till en kurssida med material i form av filmer, ljudfiler och PDFs som stöd för eget utforskande. För att få ut så mycket som möjligt av kursen är det viktigt att du deltar aktivt och helst kan vara med vid alla kurstillfällen. Du behöver dessutom avsätta tid för hemuppgifter och kunna ansluta via dator eller surfplatta, inte telefon.

Kursen är inte lämplig om du väntar eller är under behandling för en pågående ätstörning.

Har du frågor är du varmt välkommen att maila dem till mig på; anette@aneri.se eller ringa på 070-401 5111

Så här tyckte några av deltagarna efter pilotkursen i somras:
- Oerhört bra för att lära känna sitt matmonster och mekanismerna bakom sitt ätande och öka sin självmedkänsla och utforska sig själv. En väldigt spännande resa. (Karin)

- För de som försökt allt annat för att hitta en lösning på matmonster och sug är EFT ett underbart alternativ. (Annelie, Järfälla)

 En givande kurs som förändrar hur man hanterar och tänker kring sug och andra utmaningar och problem. Praktiskt inriktad, får öva för att kunna jobba själv efter kursens slut. En kursledare som är kunnig, varm, engagerad och bryr sig. (Kerstin)

 En fantastiskt kurs! Ditt sätt att leda kursen, lyhörd, öppen och ödmjuk, variationerna mellan enskilda och gruppknackningar. Många tips och råd. Det var mycket som var bra. (Helen, Linköping)

Om materialet som ingick:  Mycket bra, proffsigt. (Gunilla, Göteborg) Jättebra, ett suveränt hjälpmedel när man sitter där själv och ska knacka. (Helen, Linköping) Jag tyckte det var väldigt bra, att få extra input men också bra att det var kravlöst, inget man var tvungen att läsa/göra. (Anonym) - Jag är jättenöjd. Bra att ha material även efter kursen så att jag håller kvar vid knackning. (Monica, Åkersberga)