Workshop: Från "duktig flicka" till nöjd kvinna

Arrangör ANERI Vägledning
Tid 2022-02-01 19:0020:30
Tisdag 1 februari, kl. 19.00 - 20.30
 

En workshop för dig som vill komma ur duktighetsfällan och bli din egen bästa vän!

Om du känner igen dig i "duktig flicka" så upplever du sannolikt otillräcklighet, stress och press. Du har en tendens att ta ansvar för allt och alla andra. Och du driver dig själv hårt. Det är så "duktiga flickor" gör. Konsekvensen är att du tappar energi och får svårt att känna dig nöjd.

Jag vill redan nu göra en sak klart: Det är inte ditt fel!
Och det finns en lösning. Ingen quick-fix, men en lösning.

Med hjälp av knackning - EFT (Emotional Freedom Techniques) kan du rensa bort gamla inlärda "sanningar" och skapa en ny, mer hjälpsam autopilot. Under den här workshopen får du viktiga nycklar för att slippa tyngande duktighet och bli din egen bästa vän. Du får en introduktion till EFT, en summerande bakgrund till varför "duktighet och prestation" tar över och hur du kan hjälpa dig själv på ett lite annorlunda sätt. Du får också vara med på en praktisk övning som dig egen erfarenhet av vad EFT tapping kan innebära och en chans att redan under workshopen rensa bort något som skaver. Utrymme för frågor kommer att finnas.

Workshopen sker Online via Zoom och är helt kostnadsfri. Det enda du investerar är din tid och din nyfikenhet.

När du anmäler dig till workshopen godkänner du att jag skickar uppföljande mail och nyhetsbrev. Du kan när som helst avanmäla dig från det.

Tid: Tisdag 1 februari, kl. 19.00 - 20.30

Plats: Online via Zoom

Föreläsare: Anette Eriksson, vägledare/beteendevetare med fokus på självmedkänsla. EFT terapeut och instruktör i mindfulness, mindful eating och självmedkänsla.

För mer information, kontakta mig på: anette@aneri.se eller ring på 070-401 5111

Varmt välkommen!
Anette Eriksson