Medlemskap Arena Bjuröklubb 2022

Arrangör Arena Bjuröklubb
Plats Bjuröklubb 500, Lövånger, Skellefteå
Medlemskap Arena Bjuröklubb 2022 du betalar 100 kr/ per person
 

BLI MEDLEM I ARENA BJURÖKLUBB 2022

Varmt välkommen som medlem i ideella föreningen Arena Bjuröklubb. Föreningen bedriver sedan 20 år verksamhet på Bjuröklubbs Fyr med café, boende och konferens. Föreningen har som målsättning att bruka, bevara och utveckla Bjuröklubbsområdet. Varje år arrangerar därför föreningen ett antal event och aktiviteter för allmänheten, med fokus på natur och kultur.

 Arena Bjuröklubb är en del av Västerbotten Experience, med fokus på att värna om Bjuröklubb som ett hållbart besöksmål, både när det gäller mat, turism och aktiviteter.

Arena Bjuröklubb har ett 100-tal medlemmar, de flesta med någon anknytning till Bjuröklubb eller Lövånger. Vill du vara med i vårt arbete med att utveckla Bjuröklubb är du hjärtligt välkommen som medlem! Vi välkomnar alla åldrar och nationaliteter som medlemmar hos oss. till oss.

Varje år anställer föreningen ett 15-tal ungdomar som jobbar i cafét och sköter om uthyrning av lotsutkiken. Föreningen hyr lokalerna av länsstyrelsen, som sköter om naturreservatet för Naturvårdsverkets räkning, då Bjuröklubb är ett naturreservat.

Under föreningens levnadstid har drygt 200 ungdomar fått sin första arbetslivserfarenhet via föreningen. Föreningens verksamhet är säsongsbetonad maj tom oktober.

För årets evenemang, se hemsidan www.bjuroklubb.se

Medlemsförmåner:

Som medlem erbjuds du att delta vid två medlemsmöten; uppstarten i maj samt årsmötet i september. Alla medlemmar får varje år en medlemsgåva från föreningen, som för 2022 är en vacker frukostbricka med illustration av Bjuröklubbs Fyr. För dig som ställer upp med medlemstid, dvs arbetar frivilligt 10 timmar per år, erbjuds även rabatt på övernattning i lotsutkiken. Medlemstiden kan tex vara att närvara på våra städdagar, vara platsvärd under högsäsong, genomföra guidning inom området osv.


Föreningens stadgar:

Arena Bjuröklubb är en ideell förening. Våra stadgar finns att läsa på hemsidan: www.bjuroklubb.se

Hur blir jag medlem?

För att bli medlem i föreningen betalar du årligen en medlemsavgift som för 2022 är 100 kr /per person. Du klickar i antalet biljetter/ medlemskap du önskar, och betalar med Swish. Du kommer att få ett kvitto på inbetalningen på din angivna e-postadress. Du blir nu inlagd på maillistan så att du får föreningens nyhetsbrev, kallelse till årsstämma och annan information som rör dig som medlem i Arena Bjuröklubb.

Medlemsavgift: 
100 kr /person


Anmälningslänk: https://simplesignup.se/event/186870

Betalning: swish nr 123 500 0781, skriv "medlemsavgift" i kommentarsfältet, tack! 

Varmt välkommen till oss!

Med vänliga hälsningar styrelsen för Arena Bjuröklubb