Frukosten med näringslivet - 19 november

Arrangör Näringslivsavdelningen, Piteå kommun
Tid 2021-11-19 07:152021-11-25 08:30
Plats Studio Acusticum, Piteå
Deltagande på plats
 

Så var det återigen dags för Frukosten med näringslivet i Piteå och äntligen kan vi gå tillbaka till att träffas fysiskt igen. Men för att så många som möjligt ska kunna delta kommer frukosten också att sändas digitalt vilket gör att det går att ta del av frukosten direkt på plats, via vår livesändning eller genom att se sändningen i efterhand på Facebook. 


Datum: Fredag 19 november

Tid: 7.15-8.30 (digital sändning 7.45-8.30)
Plats: Studio Acusticum - foajén utanför Stora salen

Livesändning: facebook.com/FrukostenPitea 

Anmälan: Anmäl dig senast 18 november


AGENDA:

Daniel Fåhraeus, ny VD i Piteå kommunföretag AB (PIKAB) gästar frukosten. Han kommer närmast från tjänsten som längdchef för Svenska Skidförbundet och innan det var han VD på det kommunala elbolaget PiteEnergi. Daniel kommer att berätta mer om sin nya roll inom PIKAB.


Vi får också träffa Jens Lundström, VD Arctic Business, och Ulf Westerberg, innovationsledare på Piteå Science Park. De kommer bland annat att diskutera förstudien “Composite Labs” där Arctic Business och Piteå Science Park fokuserar på att kartlägga, ta fram en process samt förpacka ett erbjudande mellan storföretag/tillverkande industrier och SME/startups där storföretagen delger sina behov som man sedan tar hem till ”produktionsapparaten Piteå”. Målet är att bidra till att fler bolag startar upp i Piteå, att befintliga bolag får intressanta uppdrag och/eller att bolag flyttar hit.


Karin Gebing, utbildningsutvecklare på Piteå kommun, kommer för att berätta om en pågående enkätundersökning med målsättningen att kartlägga företagens kompetensbehov framöver. 


Sist med inte minst kommer Stefan Askenryd, KFs ordförande och Anette Christoffersson för att dela ut en mångfaldsdiplomering där Britt Hällerstrand, från Jobbcentralen ek förening är den som ska ta emot priset.


För de som önskar delta på plats finns en enklare frukost uppdukad. Observera att det är ett begränsat antal platser (90 st) så boka din biljett redan idag. 


Morgonens frukostvärd: Arctic Business


Har du frågor?

Kontakta Stina Eriksson på näringslivsavdelningen 

stina.eriksson@pitea.se eller 0911-697088