Lunchföreläsning: Du har redan allt du behöver

Arrangör Creative Ebeneser
Tid 2021-11-10 12:0013:00
Plats Skomakargatan 23, Luleå

Eventet stängt för nya bokningar

En timme om din kreativitet, din kompetens - och hur du nyttjar dem på bästa sätt.

”Jag kommer att prata om nödvändiga framtids-skillz och hur du som kreatör sitter på de flesta. Jag kommer att avslöja precis hur du vässar verktygen för max effektivitet och flow. Och jag kommer berätta varför du, som kreativ egenföretagare eller utövare i Norrbotten redan har allt du behöver för att kicka ass.” / Anna Parry

Anna Parry driver tillsammans med sin man en dubbel designbyrå - Proto Proto & Proto Projects där de jobbar med att öka människors kreativa självförtroende och uppmuntra kreatörer runt om i världen att leva bättre på sitt skapande.


Instagram: @protoproto.studio & @proto.projects

----

Föreläsningen är kostnadsfri, vi ser gärna att du investerar i din lunch på plats. Anmälan krävs, du bokar din plats här.


Har du inte möjlighet att vara på plats, kan du följa vår livestream!

Anmäl dig till den, så får du en länk dagen innan via mejl.

----

Kulturcentrum Ebeneser öppnar redan 09.00 för dig som vill komma in och arbeta i en av Luleås mysigaste miljöer (tycker vi). Lunch serveras från 11.00. Efter föreläsningen stänger vi för att förbereda för workshop. Du som har anmält dig till den hänger givetvis kvar öven en kopp kaffe på vår läktare.


----


Projektet Creative Ebeneser finansieras av: Luleå kommun, Region Norrbotten, Sparbanken Nord - Framtidsbanken och Längmanska företagarfonden.