TBL David Nzinga

Arrangör Löparakademin
Tid 2021-10-28 18:0019:00
Plats Filmstaden Kista, Kista Galleria, Stockholm
TBL David Nzinga
 

David Nzinga är skådespelare, producent och kreatör. Han är grundare av produktionsbolaget DNZ Pictures och plattformen People of Film. Vi har sett honom på TV men också i paneler för att diskutera frågor som rör oss alla. Missa inte den mycket efterlängtade säsongspremiären av Think Big Lectures med Jordbrosonen David Nzinga.

David Nzinga är en framgångsrik skådespelare, producent och kreatör. Han har en diger meritlista och har spelat i stora produktioner såsom Gåsmamman, Måste Gitt, Aniara och Tjockare än vatten. Vi har sett honom på Dramaten och även på världsturné tillsammans med Unga Klara där de besökte Johannesburg, Cape Town, New York, Beijing and Istanbul.

David är också medgrundare av produktionsbolaget DNZ Pictures som bland annat gett ut de prisbelönta kortfilmerna Jag har din rygg och Gola inte. Han har även startat plattformen People of Film för att öka mångfalden inom branschen och David gör ofta sin röst hörd i samhällsdebatten kring frågor som rör bättre representation i svensk film. 

I Think Big Lectures no. 37 får vi höra David berätta sin historia, om vad som format honom, motgångar han mött längs vägen, hans drivkrafter och varför det är viktigt med representation i svensk film. Kom ut och låt dig inspireras. Missa inte säsongspremiären av Think Big Lectures den 28 oktober med den ständigt aktuelle David Nzinga. Välkommen!