Frukosten med näringslivet - 15 oktober

Arrangör Näringslivsavdelningen, Piteå kommun
Tid 2021-10-15 07:1508:30
Plats Studio Acusticum, Piteå
Deltagande på plats
 

Så var det återigen dags för Frukosten med näringslivet i Piteå och äntligen kan vi gå tillbaka till att träffas fysiskt igen. Men för att så många som möjligt ska kunna delta kommer frukosten också att sändas digitalt vilket gör att det går att ta del av frukosten direkt på plats, via vår livesändning eller genom att se sändningen i efterhand på Facebook. 


Datum: Fredag 15 oktober

Tid: 7.15-8.30 (digital sändning 7.45-8.30)
Plats: Studio Acusticum - foajén utanför Stora salen

Livesändning: facebook.com/FrukostenPitea 

Anmälan: Anmäl dig senast 13 oktober 


Under dagens frukost möter vi Fredrik Granberg, projektledare på LTU Green Fuels, som berättar om Luleå tekniska universitets omfattande forsknings- och utbildningssatsning inom vätgas, en satsning som görs i samarbete med basindustrin och energiproducenter. Kärnan för verksamheten är pilotanläggningen LTU Green Fuels, i Piteå.

 

Vi kommer också att prata med Magnus Edin VD på Lindbäcks Bygg, Helena Lidelöw utvecklingschef på Lindbäcks Bygg samt Andreas Engström fastighetschef på PiteBo. Här samtalar vi kring klimatneutralt byggande, utmaningar, möjligheter och framtiden. 


Vi kommer Johanna Brändström, delprojektledare för SM-veckan, att berätta om det pågående arbetet inför kommande SM-vecka som arrangeras i Piteå under våren 2022. 


För de som önskar delta på plats finns en enklare frukost uppdukad. Observera att det är ett begränsat antal platser (90 st) så boka din biljett redan idag. 


Morgonens frukostvärd: Lindbäcks Bygg


Har du frågor?

Kontakta Stina Eriksson på näringslivsavdelningen 

stina.eriksson@pitea.se eller 0911-697088