Nätverksträff för företag i Boden och Luleå

Arrangör Luleå Business Region AB
Tid 2021-10-22 17:0021:00
Plats Luleå Energi Arena, Luleå
Fullbokad
Basket och näringslivsmingel
 
Väntelista Basket och näringslivsmingel
 

Inbjudan till basket och näringslivsmingel 22 oktober

Tillsammans med Boden Business Park, Företagarna Boden och Luleå Näringsliv arrangerar Luleå Business Region en nätverksträff för företag från Luleå och Boden.

 

Luleå och Boden har ett spännande näringslivsarbete framför sig – och ett sätt att komma närmare varandra för att möta de nya behoven – är att stärka dialogen och nätverken med företagen som ges möjlighet att skapa fler affärsmöjligheter tillsammans.


Fredag 22 oktober träffas vi på Luleå Energi Arena kl. 17 och startar med mingel och middag. Kl. 19 är det uppkast för match mellan Luleå Basket och Norrköping Dolphins och då tar vi plats på läktaren för att heja! Den här matchen är en ”rosa match” vilket betyder att det under kvällen genomförs en insamling till bröstcancerfonden.

Deltagaravgift: 200 kronor. I priset ingår ett glas alkoholfritt bubbel och förrätt, en enklare varmrätt, bordsvatten, kaffe/te, dessert, matchbiljett och rosa bandet.

Det finns möjlighet att köpa alkoholhaltiga drycker och dessa bekostas av var och en utöver deltagaravgiften.

Anmäl dig senast 15 oktober.

Antal deltagare: Max 80 personer (max 2 från samma företag).

Vi ser gärna en jämn fördelning mellan företagare från Luleå och Boden.


Företag från Boden har möjlighet att kostnadsfritt åka buss t/r från Quality Hotel Bodensia. Bussen avgår kl. 16.10 och återresa hem sker när matchen är slut.


Obs! Vi har en ”no show-avgift” på 480 kronor om du inte avbokar din plats vid förhinder senast dagen innan. Avbokning görs till: info@luleabusiness.se