Intresseanmälan till LULEÅ LIVE

Arrangör Luleå Hamnfestival
Tid 2021-11-12 16:002021-11-13 23:59
Plats Luleå city, Luleå
Intresseanmälan till LULEÅ LIVE
 

Anmäl ditt intresse för att spela under LULEÅ LIVE 12-13 NOVEMBER

Under LULEÅ LIVE 12-13 november finns en mängd speltillfällen runt om på olika mindre scener på t.ex caféer, restauranger och hotell. Det är små, intima spelningar med unplugged-känsla runt om i Luleå centrum. Tanken är att publiken ska kunna sätta sig ner, ta något gott att äta eller dricka och njuta av livemusik i en skön atmosfär.

Anmäl ditt intresse för att spela på någon av dessa scener

- Alla spelställen har ett enklare PA samt ljudtekniker. Detaljer om utrustning kommer att ges till dem som väljs ut för aktuella scener. 

   - En mer lågmäld ljudbild och enklare sättning, typ unplugged rekommenderas i konceptet.
  - Ingen backline finns generellt på plats, den måste artisten själv tillhandahålla.
  - Speltid 25-30 minuter.
  - Fast gage på 7.500:-/spelning.
  - Om ni behöver ersättning för resor och boende, kryssa i detta alternativ i anmälan. Ersättningen för detta är en schablon på 2.500:-/akt och gäller dig/er som INTE är bosatta i Luleå, Boden, Piteå, Älvsbyn eller Kalix.
  ---
  Er anmälan ska vara inne senast fredag 22 oktober. Observera att detta är en intresseanmälan. LULEÅ LIVE med personal förbehåller sig rätten att tillsätta dessa speltillfällen.
  Ni får besked senast 31 oktober och ni fått en plats eller inte. Ni kan få ett eller två speltillfällen, så det är viktigt att ni fyller i vilka dagar ni är tillgängliga. Vi förutsätter vid urval att ni som anmält er finns tillgänglig de dagar ni kryssat i.
Speldag, tid, plats faktureringsuppgifter samt viktigt kontaktinfo kommer att meddelas senare. Gaget ska kunna faktureras momsfritt alt. med 25% moms om du driver ett produktionsbolag eller använder dig av en faktureringstjänst. Gage betalas ut i efterskott mot faktura som ställs till festivalen. Ingen övrig ersättning utgår.

Varmt välkomna in med en intresseanmälan!