Från överviktig till jätteviktig

Arrangör EFT Förbundet
Tid 2021-10-26 19:0020:30
Workhop
 

En workshop om att lägga vikt vid det som är viktigt. Det som på riktigt är viktigt för att du ska känna mer glädje och lätthet i tillvaron.

Känner du dig frustrerad över din kropp/vikt? Skäms du över att inte lyckas gå ned X antal kilon? Har du ett ätbeteende som bekymrar dig? Att trivas med sin kropp handlar inte om kilon, likväl som sug och cravings inte handlar om maten. Ändå är det så lätt där vi fokuserar, på maten och kilona, eftersom det är så konkret och det som vi upplever som det påtagliga problemet. Så vi målar in oss i ett hörn där vi brottas med ett problem som egentligen bara är ett symptom, vilket är som gjort för att misslyckas. För det vi brottas med håller vi kvar.

För att ha en kropp, en vikt och ett ätbeteende som vi trivs med behöver vi utforska vad som ligger bakom såväl vår längtan som våra hinder. När du vet det, har du en kompasskurs som hjälper dig att göra mer medvetna och långsiktigt hållbara val.

Kom och lär dig hur EFT tapping kan hjälpa dig att få balans och varför det inte är ditt fel om du misslyckats tidigare. Du kan och är värd att bli vän med din kropp och njuta av att äta i balans - tillåt dig att vara jätteviktig i ditt eget liv.


Workshopen leds av Anette Eriksson, vägledare och EFT Practitioner. Här kombinerar hon EFT med sin gedigna erfarenhet av att leda grupper i Mindful Eating.

https://www.aneri.se/