Den optimala frukosten

Arrangör Evelina Dahlbom
Jag är intresserad!
 

Välkommen hit!

Här kan du lämna en intresseanmälan eller lägga din beställning för att testa en optimal frukost i 21 dagar. Kom igång direkt!

Enkelt - Näringsrikt - Gott

En frukost som passar alla, hela familjen, genom alla olika skeden i livet. Den passar om du önskar bland annat: - En snabb lösning under stressiga morgnar. - Snabb & stabil energi under hela dagen. - Bättre träningsresultat. - En god frukost med ändlösa möjligheter till variation! - Öka din förbränning för viktnedgång eller viktuppgång. - En lugnare mage.

Frukosten består av en Aloe Vera Örtkoncentrat, ett Örtte, en Meal Shake som är näringsmässigt optimalt balanserat och ett proteinpulver för allra bästa effekt på förbränning och energi! Läs mer här nedanför om produkterna, fyll i en intresseanmälan och får mer information direkt från mig.

Du betalar för frukosten & får en personlig coach helt gratis med på köpet. Jag hjälper & stöttar dig genom att ge tips och råd anpassade efter dina behov, mål och förutsättningar.

Klicka dig in till intresseanmälan för mer info!

• Inga krav på köp om man skickar in en intresseanmälan •

Vi hörs! <3

// Evelina Dahlbom

Frukosten:

Aloe Vera Örtkoncentrat - Ett sockerfritt koncentrat som blandas ut i kallt eller varmt vatten. Lugnar magen & förbereder tarmen för att ta upp näring under hela dagen. Smakar ljuvligt så vattnet blir enkelt att dricka!

Örtte - Finns i fyra olika smaker. Är uppiggande och ökar förbränningen. Blandas i kallt eller varmt vatten. Upptas av kroppen precis som vatten så får tillräknas i det dagliga vätskeintaget. Supergott!

Meal Shake - Finns i hela 9 smaker! Har en perfekt sammansättning mellan proteiner, fetter & långsamma kolhydrater. En portion innehåller en tredjedel av hela dagsbehovet av vitaminer & mineraler. Endast naturligt sötat med stevia så inget tillsatt socker. Ger ett stabilt blodsocker för jämn energi länge. Kan varieras i all oändlighet!

ProteinDrinkMix - Proteinpulver för bästa resultat & för en extra krämig och god smoothie. Perfekt för att optimera proteinintaget efter dina egna individuella behov. Ljuvlig smak av vanilj.