IntraPhones nätverksträff den 4/11

Arrangör IntraPhone Solutions AB
Tid 2021-11-04 10:0015:00
Plats City Konferenscenter, Örebro
Nätverksträff
 


IntraPhone bjuder in till en dag med kostnadsfri nätverksträff!


Efter 2020 års mycket lyckad nätverksträff i Örebro...


...bjuder vi in er att träffa andra inom ert verksamhetsområde, hemtjänst/SäBo (SoL), samt även IFO och LSS. Vi kommer tillsammans prata om hur vårt systemstöd kan bli bättre för er i vardagen. Ni kommer vara indelade i grupper för ert specifika område och nätverka med varandra.

Vi vill erbjuda Sveriges bästa omsorg!


IntraPhone bjuder in till en kostnadsfri nätverksträff! Vi önskar att fortsätta arbetet tillsammans med er och göra vårt system ännu bättre och ge er de bästa verktygen.

Ni kommer få möjlighet att ta upp problem, ställa frågor samt föreslå hur vi kan hjälpa er med ert arbetssätt. Vi kommer ha både kundansvarig och produktägare på plats från IntraPhone. Vi kommer främst fokusera på möjlighet till ett förbättrat system tillsammans med hur era behov ser ut. Vi har som mål att kunna ta fram konkreta lösningar i vårt system som bygger på era behov och dialogen från denna nätverksträff.

Vi önskar lite struktur på detta och ber er därför att skicka/mejla in önskemål om 3 funktionaliteter, ämne/nya funktioner, förbättringar m.m. som ni skulle vilja ta upp till diskussion.

Man kan givetvis ange fler saker och man kan ha mindre men rangordna dem gärna med viktigast överst, så får vi se hur mycket/många vi hinner med

Vi önskar få era 3 önskemål som ni vill pratat om, senast den 18/10, varpå vi därefter återkommer med en agenda och vilka ämnen som kommer att tas upp.

Era önskemål skickas in på följande mejladress: natverkstraff@intraphone.com
OBS!! Senast 18/10

Vi kommer att sammanställa dessa "ämnen" och försöka plocka ut de tre saker som flest har haft önskemål om att ta upp till diskussion.

Om någon kommun har "hittat" någon bra lösning på något av de vi tar upp, kanske vi ber dem berätta lite om hur gick tillväga om de deltar på träffen.

Vi har också avsatt tid för fritt nätverk där ni inom ert arbetsfält får möjlighet att prata och knyta kontakter med varandra. Vi har förstått att detta är värdefullt för er och vi vill gärna hjälpa er att mötas och skapa gemensamma arbetsytor.

Anmälan ska senast ske 18 oktober. Antalet platser är begränsade!

Anmäl er här!

När? 4 november, kl. 10.00- ca 15.00

Var? Örebro, City konferenscenter

Klostergatan 23 i Örebro

Agenda för dagen:

10.00 Kaffe och fralla

10.20 Uppstart workshop modererat av IntraPhone

10.45 Nätverk modererat av IntraPhone

12.00 Lunch

13.00 Nätverk modererat av IntraPhone

14.30 Kaffe och fika

Ni bekostar endast er egen resa! Övriga delar av programmet bjuder vi på.

Med tanke på Covid 19 kommer vi följa utvecklingen för att vid ändrade restriktioner istället hålla denna träffen virtuellt. Om läget ser ut som idag kommer vi ha träffen i Örebro. Dock kommer vi inte vara fler än 60 personer, se till att vi har gott om plats och hantera läget så att alla deltagare kan känna sig trygga på träffen. Givetvis vill vi att ni stannar hemma vid förkylningssymptom!

Har du frågor kan du kontakta oss via epost till natverkstraffen@intraphone.com

Evenemanget kan komma att ställas in vid bristande intresse eller vid situation som IntraPhone ej kan påverka.

Vi ses i Örebro!