Föreläsning om elbilar

Arrangör Energikontor Sydost
Tid 2021-09-22 18:0019:00
Plats Online
Föreläsning om elbilar
 

Funderar du på att skaffa elbil?

Ta chansen att delta i en kostnadsfri digital föreläsning där du får veta mer om olika bilmodeller, hur det fungerar med drift och laddning m.m.

Föreläsaren Fredrik Sandberg är chefredaktör på tidningen Elbilen och kommer dela med sig av sin gedigna kunskap inom området. Du får en genomgång över hur det fungerar att ha en elbil och vad som är bra att tänka på, sedan finns det chans att ställa frågor. Föreläsningen sänds via Teams och arrangeras av den kommunala energi- och klimatrådgivningen.

Tid och plats: 22 september 2021, kl.18-19 digitalt via Teams (länk fås efter anmälan, ett par dagar innan)
Anmälan: Föreläsningen är kostnadsfri och anmälan görs senast den 20 september.Vid frågor, kontakta Roger Gunnarsson, regional utvecklingsledare för de kommunala energi- och klimatrådgivarna i Blekinge, Kalmar och Kronobergs län.

Den kommunala energi- och klimatrådgivningen är en kostnadsfri och kommersiellt oberoende tjänst som riktar sig till hushåll, små och medelstora företag, bostadsrättsföreningar och organisationer. Hitta din kommuns rådgivare här.-----------------------------------------------------------------------
Personuppgiftshantering (GDPR)

Under eventet kommer vi notera ditt deltagande i en lista, som vi sedan sparar på våra servrar och rapporterar in till våra projektfinansiärer som möjliggör att vi kan arrangera våra event. Vi kan komma att spela in eventet för att rapportera till våra finansiärer, men också för publicering på våra kanaler: webbsida och sociala medier. Det insamlade materialet sparas på våra servrar under tiden projektet pågår och så länge som projektfinansiären eller bokföringslagen kräver, vilket är kan vara upp till tretton år efter projekttidens slut. Därefter raderas uppgifterna.

För mer information om hur Energikontor Sydost hanterar personuppgifter, gå in på http://www.energikontorsydost.se/dataskydd