Hållbart hästföretagande

Arrangör Nyföretagarcenter Syd & Sommarliv
Plats Flyinge
Hållbart hästföretagande
 

Utvecklingsprogram för dig som ung entreprenör i hästnäringen

Självledarskap, ledarskap och entreprenörskap är möjligheter för att skapa en hållbar framtid på alla plan - som person, som organisation och som samhälle. Du får verktyg, modeller och träning i att se och skapa helheter i alla delar av livet!

Hållbart hästföretagande är ett utvecklingsprogram för dig som är ung entreprenör inom hästnäringen i Skåne. Du erbjuds ett kraftfullt utvecklingsprogram med både onlinematerial och två heldagsworkshopar. Workshoparna hålls i Flyinge i Skåne.


Obs begränsat antal platser!
Ansök om en plats redan idag!


Självledarskap & entreprenörskap
Programmet är baserat på Medvetna val och de Globala målen och i programmet får du verktyg och modeller för att kunna se och arbeta med helheter.
Utbildare: Stellan Nordahl, Janeth Andersson, Alexandra Skoglund och Hanna Svensson.

18/9 - Workshop Hållbar företagare
I denna heldagsworkshop får du möjlighet att ställa dig de grundläggande frågorna för vad du vill i ditt liv - vad är ditt syfte och hur vill du leva ditt liv? Dessa kopplas via modellen Ikigai till ditt entreprenörskap och din affärsmodell.
Workshopledare: Alexandra Skoglund

2/10 - Workshop Hållbart företagande
Heldagsworkshop kring entreprenörskap och hållbart företagande. Du får med hjälp av Kravallapemodellen ta dig an din affärsmodell och entreprenörsplan.
Workshopledare: Hanna Svensson

---


Utvecklingsprogrammet är en del av Sommarliv - ungt entreprenörskap i Skåne och har tagits fram av Kravallapa AB och Stiftelsen Nyföretagarcenter Syd. 

Programmet är kostnadsfritt för dig som deltagare och tillhandahålls i samarbete med Flyinge, Kävlinge kommun och Horse Hub.

Detta projekt medfinansieras av Europeiska jordbruksfonden genom Leader Lundaland - Hållbar Växtkraft Häst Lundaland.