Fredagsgrill på PAX

Arrangör Pax Brygghus AB
Plats Pax Brygghus, Stuterivägen 2, 247 47 Flyinge
Fullbokad
Grillbokning 20 aug
Platser kvar: 0
 
väntelista grill 20 aug
 

SOMMAR PÅ PAX

Vi fortsätter med förbokad fredagsgrill även denna sommar, i år med fullständiga rättigheter.

 Ange i din bokning om någon i sällskapet önskar vegetariskt, har allergier vi ska anpassa för eller om ni har barn som önskar halv portion. 

Grillmenyn varierar. Fråga oss samma vecka vad det blir eller låt det bli en överraskning. Bodsbokning gäller enbart fredagsmenyn, i övrigt är det drop in i mån av plats och det vanliga matutbudet. 

175 kr för grillmat
100 kr barnportion

Vi förbereder maten i förväg. Det innebär att uppgift i förväg om allergier och andra behov/önskemål i samband med bokning gör det möjligt för oss att möta dina behov på bästa sätt. 

VÄNTELISTA
 Hur många vi totalt kan servera hänger på hur stora de olika sällskapen är. Det innebär för det mesta att vi också kan plocka in sällskap från väntelistan, så tänkt inte att det är kört för att väntelistan visas. 

AKTUELLT i CORONA-tider

Vi följer FHMs riktlinjer. Servering utomhus på bryggerigården, det finns tak vid regn och ett mindre antal gäster kan flytta in. Restriktionerna är mer omfattande inomhus. Sittande gäster med bordsservering gäller både ute och inne.

Välj med andra ord kläder efter väder och tänk på att hålla avstånd till varandra. Tillsammans håller vi nere smittspridningen.  

Alla friska och symptomfria besökare är hjärtligt välkomna!
Känner du dig krasslig eller har varit sjuk, stanna hemma i enlighet med riktlinjer från Folkhälsomyndigheten och skjut upp besöket tills du är frisk igen.   


Resa till Pax

Skånetrafiken kör bussar som stannar strax utanför dörren, sök på hållplats "Flyinge Posten". Stadsnära landsbygd betyder dock att det är klokt att studera tidtabellen, det är rätt långt mellan avgångarna. 

Man kan också anlita vårt lokala taxibolag (Dalby Taxi 046 - 20 22 80) och åka till hållplats "Gårdstånga trafikplats" där bussarna går ofta till Malmö, Lund och Hörby, Kristianstad.


Sommar på PAX

Serveringen är öppen

onsdag 16-22, sista dag 11 augusti
fredag 16-23, sista dag 20 augusti
lördag stängt*

*då intresset är absolut störst onsdag och fredag
väljer vi att fokusera all kraft där och stänger lördagar
 

Gårdförsäljning folköl, lättöl, läsk
När serveringen är öppen går det självklart bra att också
titta in för att köpa hem folköl, lättöl och läsk eller
något annat av det vi säljer. Utöver tiderna ovan har vi också öppet: 

torsdag 14-16


Varmt välkomna till PAX!

Calle och Marika Sjöström med personal