Webinar: Möt acceleratorn i digital transformation för hållbar utveckling

Arrangör Cleantech Östergötland, Combitech
Tid 2021-08-20 08:0009:00
Plats Digitalt - anslutningslänk skickas i anslutning till evenemangets genomförand...
Standardbiljett
 

Cleantech Östergötland och Combitech bjuder in till frukostwebinar

Combitech – acceleratorn i digital transformation för hållbar utveckling - hur kommer man igång och vad kan man göra redan här och nu?

Just nu tas avgörande steg i utveckling av ny digital teknologi som kan bidra till mer hållbar produktion inom många branscher. Vid dagens webinar ges inspel på hur man kan påbörja sin digitala resa med ganska enkla medel.

Data Analytics och AI är exempel på områden där man bara skådat startpunkten på en utveckling, som kommer att accelerera de kommande åren. Många verksamheter väntar sig att avancerad dataanalys inom kort kommer att vara ”i var hens hand”, som ett självklart hjälpmedel för beslutstöd.

Combitech är anlitade som partner i digital transformation inom vitt skilda kundsegment. Varje kund och bransch har sina specifika utmaningar, men det finns också saker som förenar. Vid morgonens webinarie ges en inblick i några av dessa sammanhang och utmaningar samt en inflygning i hur Digitaliseringskonsultbranschen tar ansvar för att driva omställningsfrågan.

Program:

  • Färdplanen för digitaliseringskonsultbranschen  - ”Digitaliseringskonsulterna accelererar sitt strategiska arbete för ett smart och fossilfritt samhälle efter Coronakrisen” – Johan Gunnarsson, CTO på Combitech
  • ”CO2-analysverktyg och andra beslutsstödsystem” Hör Pauline Henrysson, expert inom Business Intelligence & Analytics på Combitech berätta om beslutstöd i digital transformation och om Combitechs lösningar baserade på verktyg som Qlik och Power BI.
  • ”Digitalisering av återvinningsbranschen” Johnny Larsson, Head of Strategic Business and Innovation på Combitech berättar om hur innovation kan vara en del av lösningen på utmaningarna inom återvinningsbranschen.

Webinariet är kostnadsfritt och vi ser fram emot din anmälan senast onsdagen den 18/8. 

Varmt välkommen!