Uteworkshop - Dalby Söderskogs nationalpark

Arrangör Nyföretagarcenter Syd
Tid 2021-05-26 10:0012:00
Plats Torups bokskog
Uteworkshop - Dalby Söderskog 26/5, kl 11-12
 

Fördjupa ditt ledarskap i samspel med naturen

I denna workshop så får du en guidad utvecklingsresa där du får chansen att fördjupa dig i ditt eget ledarskap. Dessutom får du göra det i samspel med naturens naturliga ledarskap.

HUR: Workshopen tar två timmar. Vid det avslutande gruppmomentet jobbar vi i grupper om tre och om det blir förändringar i Coronarestriktionerna så anpassar vi oss därefter.

NÄR: Den 26/5 kl. 10-12. Vi börjar prick 10.00 så kom gärna några minuter innan så svarar vi på eventuella frågor.

VAR: Vi samlas lite innan kl 10 på parkeringen till Dalby söderskog.

Workshopen är på 2 timmar med följande moment:

Grundning i naturen och dina sinnen genom en guidad meditation. Syftet med detta moment är att skapa lugn och öppna för nya intryck, perspektiv, kreativitet och lekfullhet

En handledd dialog med dig själv om dig själv med fokus ledarskap. För detta moment används Visdomsdialog ® som metod. Visdomsdialogen hjälper dig att komma i bättre kontakt med din inre undangömda visdom. Sådant som du vet men har glömt bort. Den hjälper dig att sortera i komplexa önskningar, utmaningar och frågor för att finna dina egna enkla och framåtskridande svar.

Gruppdialog. För att främja ett ökat lärande och vår kollektiva intelligens så avlutas workshopen med en gruppdialog i grupper om 3 ta dialogen till

Frivillig aktivitet. Om du har lust ta med dig din lunch så äter vi ihop.

Mötet är kostnadsfritt och antalet deltagare är begränsat enligt rådande rekommendationer.

Hjärtligt välkommen!