Konfirmation i Svedala församling 2021-2022

Arrangör Svedala församling
Plats Svedala kyrka och församlingshem, Online
Konfirmation
 

Vad roligt att just du vill konfirmera dig!

Du kan anmäla dig till följande grupper: 

Observera att det finns maxantal i alla grupper. Först till kvarn...

Musikgruppen 

Gruppen för dig som gillar musik, kanske spelar ett instrument eller tycker om att sjunga. Vi träffas samtidigt som hundgruppen - en lördag i månaden, och varvar musiken med samtal, diskussioner och konfirmationsläsning. 

Mediagruppen 

Gillar du film, foto, ja media kort o gott? Då är det här gruppen för dig. Utifrån filmer, fotografering mm, genom att se, skapa och diskutera så närmar vi oss konfirmandtidens frågor. Vi träffas en lördag i månaden. 

Hundgruppen

Med inriktning på hundar & andra djur Gillar du djur? Har du en hund, funderar du på att skaffa en hund? Denna grupp träffas en lördag i månaden, här har vi konfirmationsläsning på förmiddagen. På eftermiddagen så hittar vi på något som har med hundar eller andra djur att göra! 


Tisdagsgruppen 

Vi träffas varje vecka efter skolan och fikar tillsammans. Därefter drar passet igång och varar i ungefär 1 1/2 timme. 

Sommargruppen - Bollsport 

Gillar du Bollsporter? Under tre veckor i direkt anslutning till skolavslutningen träffas sommargruppen. Vi varvar läsning med att få träna t.ex. fotboll, handboll eller volleyboll. Det blir även olika studiebesök. 


Sommargruppen - läger 

De sista tre veckorna träffas sommargruppen, läger. Första veckan åker vi på läger och resten av träffarna har vi på hemmaplan. En kostnad kommer att tas ut för lägret på max 2500:- eftersom lägret är 7 dagar.
 

Klicka på knappen "Anmäl dig" till vänster så kommer du till anmälningsformuläret.


Först till kvarn gäller. Under sommaren får du reda på vilken grupp du kommit med i. 


Vi ser fram emot att träffa dig till hösten! 


OBS!

Längst upp på anmälningsformuläret står "Valda alternativ har reserverats. Vi håller reservationen i 40 minuter". Detta är en förtryckt text och gäller inte din anmälan. När du fyllt i formuläret och tryckt på skicka-knappen är du anmäld.

Om du fyller i ditt mobilnummer under Ansvarig för anmälanfår du en bekräftelse på anmälan via SMS. SMS:et skickas från ett danskt nummer och går inte att besvara.