Kom närmare - onlinekurs för modiga män 21 veckor

Arrangör Sofiainstitutet
Plats Online, Online
Kom närmare - en kurs för modiga män
1495 kr

21 veckors online-kurs

Kom närmare – en kurs för modiga män som vill skapa nära relationer

Kursstart 15 april 2021

Det här är en kurs som är full av värme, kärlek och kunskap. När du är klar vill jag som leder den att du ska känna en större trygghet, tillit och mod i tillvaron, vare sig det har med kvinnor att göra eller inte. Det är en kurs för dig som vill öka din personliga utveckling, anta ett självledarskap, få en roligare tillvaro med kvinnor och ta tag i din situation, och ro den säkert iland.

Det blir en spännande och trygg resa i att möta dig själv, livet och kvinnor på en helt annan nivå än tidigare. I den här kursen kommer du att få kunskap om kvinnor, konkreta tips om hur du ska hantera olika situationer, kunskap om t.ex. kvinnors kroppar, viktiga insikter om hur kvinnor fungerar sexuellt, samt en del praktisk kunskap om ”hur man gör” för att de flesta kvinnor ska bli nöjda med tillvaron rent generellt… men det viktigaste i den här kursen är att du blir nöjd med tillvaron och att du mår bra. Det är mitt mål. Du kommer även få lära dig från andra män om saker som bara män kan veta.

Du är självklart välkommen till kursen även om du inte föredrar heterosexuella relationer, du får bara ta ansvar för att konvertera det som sägs så att det faller rätt i din värld. Säg i så fall till innan så kan du få en del andra uppgifter.

Kursens innehåll:

 1. Online workshop: Kom närmare
 2. Vem är jag - egentligen?
 3. Konsten att slappna av
 4. Tankar om dig själv
 5. Rädd att bli avvisad?
 6. Känslan av att vara misslyckad
 7. Prestation, inre och yttre status
 8. Att gå sakta och öva sig fram
 9. När livet gör ont - vad gör jag då?
 10. Konsten att ta itu med det du behöver
 11. Online workshop: Du är värd att må bra
 12. Att våga vara ensam med sig själv
 13. Att vara nära en kvinna
 14. Kvinnor och sex
 15. Konsten att prata med kvinnor
 16. Om du vill nå fram i relationer gör så här.
 17. Du är värd att älskas och värderas
 18. Mäns relationer med män
 19. Nu ska vi se till att du har tur
 20. Din livsväg och meningen med livet
 21. Online workshop: Kom närmare

Praktiskt om kursen:

Kursen är 21 dagar. Dag 1 är den 15 april kl 20.00 och genomförs med en onlineworkshop på en timme. Sen är dag 2-10 videolänkar och övningar varje dag. Dag 11 är onlineworkshop den 25 april kl 20.00. Dag 12-20 är videolänkar och övningar varje dag. Dag 21 den 5 maj avslutar vi kursen med en onlineworkshop kl 20.00. Du kommer att få tillgång till en sluten facebookgrupp under tiden men även kontakter med extern hjälp. Det förutsätts att du är i ett tillräckligt bra skick för att kunna delta utifrån det som beskrivs. Kursen har inget terapeutiskt syfte. Behövs terapi behöver du ta det utanför kursen. Kostnad för kursen är 1495: - inkl moms.

Denna kurs går även att gå förlagd under en 21 veckors period. https://simplesignup.se/event/178592-kom-naermare-onlinekurs-foer-modiga-maen-21-dagar

PS: om du lever i en relation med en kvinna pågår det exakt samtidigt en kurs för kvinnor så att man ska kunna göra den som ett par. https://simplesignup.se/event/178590-sjaelvledarskap-foer-kvinnor-21-veckor

Kursledare:

Jag som leder kursen heter Agneta Nyholm och har varit verksam som kursledare i 30 år inom personlig utveckling. Jag har en gedigen kunskap om kvinnor. Till vardags är jag författare, samhällsdebattör, historisk futurist och opinionsbildare inom områden som värdegrundsfrågor, jämställdhet, hållbarhet, livsstil och framtidsfrågor. Jag har varit talare på den internationella konferensen Gender Equality – towards he for she – she for he på Island tillsammans med bl.a Vigdis Finnbogadottir i oktober 2017, samt på TEDx talk i Trondheim 2014 på temat Towards a graceful lifestyle. Jag arbetar även med ledarskap och var med i Leadership in the 21 centuary live broadcast 2020, arrangerad av Best for the world 2019. Du kan förvänta dig att jag har kunskap om det jag pratar om, och för de saker som jag inte vet något om kommer jag att ta in män med hög expertis. Kursen är en baserad på en bok som kommer ut hösten 2021 och heter Kom närmare som du kommer att få tillgång till efter kursen.