Sommarläger för yngre barn v.29

Plats Björklunds Hage 4H-gård Liljegrensvägen 5 168 53 Bromma, Stockholm

Eventet stängt för nya bokningar

SOMMARLÄGER 2021

Vid avhopp senare än 2 veckor innan lägerstart så debiteras ni med hela avgiften om inte sjukintyg från läkare finns. Betalning för samtliga lägerveckor skall vara inkomna senast 30/4 då vi ofta har många barn på kö.


V.29 erbjuder vi kortare sommarläger för yngre barn i åldern 5-6 år (året man fyller 5 år). Man går aningen förmiddag eller eftermiddag måndag-fredag. Välj mellan förmiddag 9.00-12.00 eller eftermiddag 13.00-16.00 (man kan INTE anmäla till båda). 

Vi avråder starkt barn med hö och pälsdjursallergier att gå på 4H grupp hos oss då vi inte har möjlighet till att anpassa sysslorna.

Om erat barn har unika behov är vårdnadshavare eller assistent varmt välkommen att följa med barnet men då grupperna drivs främst av ledare har vi inte kompetens och kunskap att ansvara själva över dessa barn.

Vi kommer att pyssla, ta hand om djuren, baka, leka o ha massor av kul! Barnen får lära sig allt om gårdens djur, både skötsel samt teori om dessa. Vi kommer även att lära oss lite om odling samt lära oss hur man är en bra medmänniska - både mot djur, natur och andra människor.


Lite info:
Tid för lägret är mån-fre 09.00-12.00 eller 13.00-16.00.

Upprop varje pass på stallplanen. Vi ansvarar inte för era barn innan och efter den angivna tiden.


Barnen ska komma mätta. Vi bjuder på fruktstund och det kan hända att vi bakar och därför är det viktigt att vi vet om ditt barn har några allergier.

Kläder efter väder som man inte är rädd om är ett måste! Här på gården jobbar vi ju som djurskötare.


Noll tolerans har vi självklart mot mobbing på våran gård! Berätta gärna för erat barn vad det innebär att vara en bra kamrat. Era barn kan alltid vända sig till våra ledare och personal om det skulle vara något!


Kostnad:

Lägeravgift:1000 kronor

Samt 350 kronor i medlemsavgift


Kvittot är det ni kommer att få från oss som bekräftelse via mail. På sista sidan av bokningen ser ni även betalningsinfo.


Maila oss på bjorklundshage@4h.se vid frågor
Mvh personalen på Björklunds Hage 4H


Genom att slutföra anmälan av mitt barn i detta formulär ger jag mitt medgivande till att mina/mina barns personuppgifter lagras i föreningens medlemsregister och kan komma att användas för att föreningen ska kunna söka aktivitetsbidrag mm. Registret delas med riksförbundet Sveriges 4H.