Kvinnor och framtidens ledarskap

Arrangör Sofiainstitutet i samarbete med Kompetensgruppen
Tid 2021-04-19 09:0010:00
Kvinnor och framtidens ledarskap
 

Välkommen till en online föreläsning som handlar om kvinnans roll i samhället idag. Vi kommer att titta på viktiga nyckelkomponenter till att fler kvinnor bör ta en mer aktiv roll inom ledarskap för att forma en trygg och hållbar framtid. 

Ett föredrag som vill uppmuntra kvinnor att ta större steg både i näringslivet och i omställningsrörelsen och använda sig av den biologi de föddes med; det vill säga förmågan att bära och nära liv. Världen är inte betjänt av fler kvinnor i kostymer som spelar med de gamla patriarkala spelreglerna. Världen behöver både män och kvinnor som sätter fred, barn, ungdomar, naturen och en hållbar värld före en snabb tillväxt. Vi behöver ledare som kan skapa en hållbar och stabil tillväxt före ett höjt BNP. Studier visar att kvinnor har en fallenhet och en viktig roll i den utvecklingen. Tyvärr går den utvecklingen alldeles för långsamt och vi ska ser hur vi kan vi påskynda den processen.

Du är varmt välkommen till föredraget vare sig du är man kvinna. 

Föredraget är en introduktion till en 12 veckors utbildning i – Kvinnor och framtidens ledarskap arrangerad av Kompetensgruppen i Stockholm.


Föreläsare Agneta Nyholm

Agneta Nyholm, är skribent och författare. Hennes böcker har sålt i över 250 000 exemplar. Hon har utbildat kvinnor i ledarskap i tio år på Sofiainstitutet. Hon är en vass samhällsdebattör, historisk futurist och opinionsbildare med mycket värme och humor.  Hennes senaste bok Naturligt Vis handlar om ledarskap och omställningsarbete med biomimik det vill säga naturens visdom.

Vill lyssna men kan inte då…

Om du inte kan vara med på utsatt tid anmäl dig ändå och få föredraget inspelat och skickat till dig.