TA Testdag & Rond 2 Kinnekulle Ring [TimeattackNU.se]

Arrangör TAnu.se
Tid 2021-06-11 07:002021-06-13 17:00
Plats Kinnekulle Ring, Online
Time Attack "Wildcard" Lör el. Sön (Uppge dag nästa sida) - 3500:-
 
Licens eller Medåkare (Personförsäkring, gäller hela helgen) - 200:-
 
Elskåp (Gäller ett ekipage, hela helgen) - 480:-
 
Lunchlåda Söndag - 120:-
 

Varmt välkomna till Kinnekulle Ring 11 - 13 juni, årets trevligaste Time Attack-event med stor fokus på nybörjare.

Denna helg kör vi följande aktiviteter:

FREDAG, 11 JUNI:
- TA Testdag: En rabatterad testdag där vi försöker locka in nya ansikten att prova vårt koncept. Vi kommer ha flera roliga aktiviter för dig som är nybörjare. Den består av 6x 15min gruppindelade pass över hela dagen. Perfekt för dig som ska tävla i Club dagen efter, är nybörjare eller som vill förlänga din helg med testmöjligheter en hel weekend.

LÖRDAG, 12 JUNI:
- TA Testdag: Våra högkvalitativa bandagar med full tävlingstidtagning, rescue, ambulans och full bemanning runt banan i 5x15min gruppindelade pass över hela dagen. 

- Tävling (Rond 2) för Club-AM och Club: Den här dagen tävlar våra instegsklasser och vi subventionerar priset för de som aldrig kört TA förut som klassar in här. Ta chansen att prova tävla ihop med lite mindre avancerade bilar och få smak för vår tävlingsform.

SÖNDAG, 13 JUNI:
- Tävling (Rond 2) för resterande klasser: Sista dagen tävlar våra resterande klasser, men det finns möjlighet att delta i endast denna tävling som ett "Wild Card". För de med mindre erfarenhet eller enklare bilar på R-däck finns klasserna Club Challenge-AM och Pro Street-AM. 


FRÅGOR? Tveka inte att skicka ett mail (anmalan@timeattacknu.se) eller ring Mikael (0738121190) för att få hjälp.

OBS! Publik och anhöriga är strikt förbjudna! Du får endast ha med dig mekaniker och team-medlemmar, som hjälper dig i ditt tävlande. Dessa fyller du i på nästa sida av anmälan så de finns på en namnlista som kollas i entrén på plats. 
OBS! Priserna höjs med ca +500:- vid anmälan efter söndag 30 maj.
OBS! Antalet platser är denna rond begränsade, ni måste GODKÄNNA OCH UPPFYLLA VÅRA VILLKOR ANG. SMITTSKYDD & SOCIAL DISTANSIERING (KLICKA!) för att få medverka!

TIDSSCHEMAN:

FAKTURA: All körning blir inom 24h fakturerad (anmälan bindande) och skickad till mailen. Köravgiften måste betalas inom 48h.

För privatpersoner gäller priserna som är specificerade.
Om du vill att ett företag ska betala fakturan som annonsering tillkommer +25% för rätt moms samt administration. 

LUNCH: Det går beställa matlådor under hela helgen med bra husmanskost i väl tilltagna portioner. Hämtas i sekretariatet under lunch enligt tidsschema.

GRILLMIDDAG: Fredag och lördag går det att beställa grillmat.

ELSKÅP (480:-): Om du vill ha el till din depåplats måste du ansöka om det innan, vi beställer dom av SSK som drar fram skåpen och kontrollerar att ni har bokningsbekräftelse på att använda det. Priset gäller för hela helgen eller en dag.

MEDÅKARE/LICENS (200:-/person): Obligatoriskt att teckna licens för samtliga som ska åka med, eller om du inte innehar SMA för säsong teckna en för dagen. Uppge namn och personnummer på nästa sida i "övrigt" för de ni bokat.

Bullernivå 95dB: Din bils ljudnivå kommer kontinuerligt kontrolleras och gränsen 95dB får ej överskridas. Om du ligger över får du svartflagg och chansen att åtgärda. Vid upprepade överträdelser nekas du fortsatt körning. 
- - - - -
KONTAKT: 
Allmänt: Mikael (Tel: +46738121190 , E-mail: anmalan@timeattacknu.se)

Teknik/regler: Robin (Tel: +46707592150 ‬, E-mail: tech@timeattacknu.se)

Media/Ekonomi: David (Tel: +46761851297 ‬, E-mail: david@timeattacknu.se)

Press/Ackreditering: media@timeattacknu.se

Partners/Annonsering: media@timeattacknu.se