Effekten av c-ORO-na En tankeväckande onlineföreläsning

Arrangör Lili Öst production
Tid 2021-02-25 18:0019:00
Jag vill gärna anmäla mig till onlineföreläsningen Effekten av c-ORO-na den 25/2 kl 18.00
 

Effekten av c-ORO-na

  • Vad händer vid långvarig oro? 
  • Vad händer i vår hjärna? 
  • Vad händer med våra känslor? 
  • Hur påverkar effekten av c-ORO-na oss själva, vår självkänsla, våra relationer, reaktioner, vår arbetskapacitet och vårt fokus? 
  • Och finns det en mer medveten, gynnsam och hållbar väg fram i denna omvälvande tid?

"If you change the way you look at things, 

the things you look at change"

Wayne W Dyer

När jag tittar på dessa frågor ur det perspektiv jag arbetar. Genom ett par SÅ KLART-glasögon, som jag får genom min metodik SÅ KLART-metoden i vilken jag blandar beteendevetenskapen med lagen om attraktion och kvantfysik, då ser jag en bild och en påverkan, som är långt värre och mer skadlig än om man tittar på detta ur det mer "vanliga" och traditionella perspektiv de flesta av oss är fostrade till! Men jag ser också vad som kan hända när vi blir medvetna tänkare.

När vi förstår vår koppling med biofältet runt oss. När vi tittar på oss själva och vår skaparkraft - positiv som negativ, genom ett mer utzoomat perspektiv. 
När vi kan se att vi är magneter för att dra till oss mer av det vi fokuserar på, - då blir de allra flesta fundersamma eller till och med skräckslagna över vad deras tanke- och känslofokus faktiskt genererar - men också väldigt nyfikna på vad som mer är möjligt när vi byter fokus, förhållningssätt och vad vi upplever är sant...

Är Du nyfiken på ett annat sätt att se världen och dess möjligheter på? Vill Du få insikter och kraftfulla verktyg att lägga till din livsverktygslåda? Boka din plats till denna tankeväckande onlineföreläsning den 25/2 kl 18-19.

Denna föreläsning är en "lightversion" av min föreläsning/workshop med samma namn som jag håller för företag. Är Du/Ni intresserade av att boka den till ert team, kontakta mig på lili@liliost.se

PRAKTISKT:

  • Du får en länk till föreläsningen i samma vecka. 
  • Vi drar igång kl 18.00 så logga in senast 10 min innan så jag har möjlighet att bocka av alla deltagare.