INSTAGRAM MANAGER

Arrangör Grafiska Akademin
Plats Onlineutbildning, Online
Deltagaravgift
5900 kr

Bli Diplomerad Instagram Manager!

Som med alla ledande befattningar är det viktigt att en Instagram Manager har full koll på vad Instagrams funktioner har att erbjuda samt kunna utforma omfattande marknadsföringsstrategier kring dessa.

Som Instagram Manager måste man ha ett grepp om en fungerande arbetsflöde, tidsplanering, skapande av innehåll (text-bild-video), och publicering. Ytterligare en stor del av arbetet är att ta fram en hashtag-strategi, interagera med användarna samt kunna analysera resultaten.

Utbildningen öppnar upp till ett nytt snabbväxande yrkesområde och ger dig detaljerad kunskap om hur du på din arbetsplats eller som frilans, kan hjälpa företag av alla storlekar nå framgång på Instagram. Utbildningen passar även dig som egenföretagare.

Steg för steg instruktionsvideo
Utbildning på nätet ger en rad fördelar. Du studerar i egen takt och får direktkontakt med en kursledare som du alltid kan nå via e-post, telefon eller chat. Du får tillgång till alla resurser och kursmaterialet så fort kursavgiften är betald. Utbildningen släpps den 1 mars!

Diplomering
Diplomeringen hjälper dig att ta din karriär till nästa nivå genom att visa att du har de beprövade färdigheterna för att skapa, implementera och upprätthålla en framgångsrik Instagram-strategi. Vår läroplan är utformad av lärare /digitala ledare för att kunna validera de färdigheter som är nödvändiga för framgång. Ett diplom delas ut till dig som genomfört hela kursen, inlämningsuppgifter samt ett kunskapstest online. Utbildningen släpps den 1 mars!

Innehåll
Utbildningen består av fem moduler där du, steg för steg, lär dig behärska de primära byggstenar samt ta fram en fungerande strategi för att lyckas på Instagram.

Bonusmaterial
Gratis uppdateringar - Det digitala landskapet är i ständig förändring och sociala plattformar uppdaterar sina tjänster jämt. För att hålla dig ajour kommer vi lägga ut flera nyhets-video under hela 2021.

Nedladdningsbara presentationer - För att underlätta dina studier kommer vi även göra en del av kursmaterialet nedladdningsbart i form av individuella PDF-filer. Helt kostnadsfritt så klart!

Boka din utbildning nu
Nu kan du förhandsboka onlineutbildningen som släpps den 1 mars 2021, eller gå vår distansutbildning via Zoom! I både utbildningar ingår support och diplomering! Som färdigutbildad Instagram Manager kommer du även ha tillgång till en privatgrupp på Facebook samt stor rabatt på andra utbildningar som Grafiska Akademin har att erbjuda. 

Instagram Manager
Utbildningen är en del av Grafiska Akademins större satsningar inom den digitala landskapet. Utbildningen öppnar upp till ett nytt snabbväxande yrkesområde.