4H-grupp steg 2 vårterminen 2021

Arrangör Björklunds Hage 4H
Plats Björklunds Hage 4H Liljegrensvägen 5 168 53 Bromma, Stockholm
Steg 2 Måndag 17.00-18.00
 

Klubben erbjuder nu STEG 2 som är nästa nivå för barn som gått 4H-grupp tidigare i minst 3 terminer och som är redo för nästa nivå av djurskötsel, teori och ansvarstagande. Steg 2 är på måndagar 17.00-18.00

VT 21: vecka 10 till och med V.20
Uppehåll: V.14 samt röda dagar.
Man går en dag i veckan á en timme.

I mindre grupper om max 10 barn får barnen lära sig allt om gårdens djur, både skötsel samt teori om dessa. Vi kommer även att lära oss om samarbete, ansvarstagande samt hur man är en bra medmänniska - både mot djur, natur och andra människor.


Vi avråder starkt barn med hö och pälsdjursallergier att gå på 4H grupp hos oss då vi inte har möjlighet till att anpassa sysslorna.

Om erat barn har unika behov är vårdnadshavare eller assistent varmt välkommen att följa med barnet men då grupperna drivs främst av ledare har vi inte kompetens och kunskap att ansvara själva över dessa barn.
 


Medlemsavgift: 350:-/kalenderår
Terminsavgift: 1000:-/termin


Genom att slutföra anmälan av mitt barn i detta formulär ger jag mitt medgivande till att mina/mina barns personuppgifter lagras i föreningens medlemsregister och kan komma att användas för att föreningen ska kunna söka aktivitetsbidrag mm. Registret delas med riksförbundet Sveriges 4H.